Posted

I den spanske by Guadalajara blev der i dag afholdt E-cup i cross for klubhold. Sparta havde 3 hold med i dagen konkurrence, som blev afholdt på en meget svær rute, med blæst i mudder.

Junior pigerne skulle ud på en 4 km strækning, og her viste Josephine Thestrup at hun efter sit U18 VM i sommers, har høstet international erfaring. Det blev til en meget flot 8. plads. Samlet blev det til en flot 6. plads til holdet

Resultat piger:
8. Josephine Thestrup
26. Clara Kall
27. Maria H.B. Andersen
32. Anne Holm
38. Isabella Sheldon

Junior drengene skulle tilbagelægge 6 km, og her var det Andreas Lindgren som blev bedste spartaner i det han kom ind på en 14. plads. Med sin årgang 98, var Andres den næstbedste løber i hans årgang. Samlet blev det til en flot 9. plads til holdet

Resultat drenge:
14. Andreas Lindgreen
20. Emil Holm
44. Malthe Nielsen
45. Viktor Hastrup

Mændene skulle ud på en 10 km hård rute. Her var det den nybagte danske mester fra Sparta, Mads Tærsbøl, som startede hårdt og længe lå i blandt de bedste 10-20. Han måtte dog til sidst slippe gruppen og endte på en 38 plads. Overraskende blev det Jeppe Harboe som blev næstbedste spartaner. Samlet blev det til en flot 10. plads til holdet

Resultat mænd:
38. Mads Tærsbøl
45. Jeppe Harboe
46. Lars Budoflsen
58. Mads Boesen
66. Michael Jeppesen

 

RESULTATER