Posted

Lørdag i norske Bærum blev der holdt Nordenkamp – en landskamp mellem Norge, Sverige, Finland og Danmark/Island.

Sparta havde en del med på holdet og desværre også et par afbud pga skader.

En af de store overraskelser stod Emma Beiter Bomme for, da hun som den yngste på holdet landsholdsdebuterede med en stor PR på 200 m (med 0,81 sek) med 25,38 sek og dermed satte dansk 17 års rekord. Tiden var bare 3/100 fra sommerens UVM krav i Cali, Colombia.

Tillykke til Emma og hendes træner Thomas.

Benjamin Gabrielsen landsholdsdebuterede også på den bedste måde, da han besatte 3. pladsen i længdespring med 7,54 m – bare 11 cm fra kravet til inde EM.

Emil Strøm satte også en stor PR på 200 m, da han løb 21,89 sek. Emil var også med på den afsluttende 4×200 m stafet og med ny nordisk rekord i 1,25,10 og ny world lead afsluttede de en flot landskamp for Danmark, hvor mændende noget overraskende kunne besætte 2. pladsen.

Stort tillykke til alle med de flotte resultater.

 

RESULTATER