Posted

I går blev finalen for hold afholdt på Østerbro Stadion. Sparta var repræsenteret i finalen med både vores kvinde og herrehold.

Da Sparta i maj måned forblev i den bedste række for klubhold i Europa, ville de to vindende hold derfor have adgang til A-gruppe for klub hold i 2016, som afholdes i Mersin, Tyrkiet.

Der var på forhånd regnet på at Århus 1900 kvinder kunne give Sparta kamp til stregen og måske støde kvinderne af tronen. Allerede fra start af matchen stod det klart at Sparta rummer over en meget større bredde, og kampen mellem Sparta og et skuffende hold fra Århus 1900 blev aldrig til noget.

På herresiden er Spartas hold alt for stærkt i forhold til de andre klubber, og Sparta kunne dermed hive en suveræn sejr i hus. Det er nu historiks 30 år i træk at Sparta vinder det danske mesterskab.

Et stort tillykke til aktive, trænere og ledere som har ført Sparta til danske holdmestre

 

Resultater