Posted

Et lille, men stærkt hold skal fra den 19. juli kæmpe ved VM-U20 i polske Bydgoszcz.

Bare to dage efter at EM-U18 er afsluttet, går det løs igen med endu et internationalt ungdomsmesterskab. Den 19. juli lyder startskuddet nemlig til VM-U20, og her har dansk atletik netop udtaget et hold på fem atleter. Ud af de 5 atleter er 2 fra Sparta.

VM-U20 finder sted i Bydgoszcz, hvor de polske arrangører har påtaget sig mesterskabet, efter at den oprindelige værtsby, Kazan, grundet dopingudelukkelsen af Rusland var nødt til at trække sig. Bydgoszcz har tidligere arrangeret Junior-VM (2008), og som arrangør af EM-U23 i 2017 er byen allerede godt forberedt.

Sparta truppen ved VM-U20 i Bydgoszcz (POL) d. 19.-24. juli 2016

  • Anne Sofie Kirkegaard (Sparta) – 400 meter hæk
  • Andreas Lindgreen (Sparta) – 1500 meter

Holdleder: Carsten Bomme

Sprinttræner: Lars Kristiansen

 

Sparta ønsker tillykke med udtagelsen og held og lykke i Bydgoszcz.

 

Arrangørernes hjemmeside