Posted

Efter at Kristoffer Bjerke er stoppet som fysioterapeut i Sparta , har vi indgået en aftale med Casper Abenth. Casper har 9 års erfaring som fysioterapeut fra privat- og sportsklinik.

Casper har sportsfysioterapi som speciale og er tilknyttet Dansk Basketball Forbund, som fysioterapeut og for det Danske Basketball herrelandshold.

Sideløbende klinikarbejdet har Casper også været tilknyttet FC Københavns’ School of Excellence, hvor han har genoptrænet og behandlet fodboldspillere i alderen 17-19 år.

Udover at være uddannet i den traditionelle fysioterapi og sportsfysioterapien er Casper også en af få Active Release Techniques (ART) behandlere i Danmark. ART er en meget specifik behandlingsform der er yderst effektiv til at komme gamle såvel som nye skader til livs. ART er hurtigt blevet populær hos behandlere i flere Premier League klubber samt i de Amerikanske sportsligaer, som NBA, NFL og NHL.

Casper også uddannet i osteoptiske manipulationsteknikker, FMS, MET og akupunktur.

 

Behandling af Eliten vil have opstart mandag den 23. oktober:

Behandlingsdag: Mandage og onsdage
Tid: 15:30 – 18:30. Skadestue vil være fra 15:30 – 16:30 både mandage og onsdage
Sted: Kælderen i Sparta huset
Kontakt Casper: [email protected], tlf.: 28302885

 

Behandling for alle udover eliten:
Så snart Casper har fået afviklet sin gamle praksis, vil der foregå daglig behandling i Sparta hverdag. Der ydes 20 % for Sparta medlemmer. Nærmere oplysninger op denne opstart følger.