Posted

Foto: Jesper Breum

 

Lørdag blev den indendørs 4-kamp arrangeret for 3. gang i træk og stadig med besøg fra flere klubber og helt fra Aarhus. Tak fordi I bakker op om dette stævne. Der var flest med i P15 og så en del i D17. En del af vores egne er stadig på træningslejr og starter først stævner om 2 uger.

 

Alle de tilstedværende var enige om, at det er et godt stævne og en god start på mangekampssæsonen her 4 uger før DM inde i mangekamp i Randers.

 

Flere bruger stævnet som opstart og for at se, hvordan vintertræningen har kørt. Nogle er rykket op i deres nye aldersklasser og skal derfor løbe hæk på nye højder/afstande eller støde med tungere kugler.

 

Bedst hos pigerne i Sparta blev Nickoline Skifter Andersen med 2610 point i U23 klassen foran Katrine Koch Jacobsen med 2364 point også i U23. Hos de yngre lavede Betty Marie Ramsgaard Jensen en god serie med 2124 point efter PR i længdespring med 5,06 m.

 

Hos drengene blev Nikolaj Grønbech overall bedst med 2571 point (U18), mens Tobias J Bjerre lavede 2124 point hos de yngste.

 

 

 

Resultater, piger_foreløbige

Resultater, drenge_foreløbige