Posted

I weekenden har der være afholdt danske mesterskaber i mangekamp, som Randers har lagt hal til. Oliver Charbert var den helt store overraskelse, da han blev dansk mester for seniorer. Ikke mindst hans 60 m hæk i tiden 8.17, var med til at han samlet blev mester med 5.381 p. Det var samtidig en forbedring af Lars Warmings D20 rekord med over 200 p. Christian Gundersen kom også på præmieskamlen da det blev til en fornem bronze. De 8,17 sek på 60 m hæk var også en dansk rekord for 20 årige.

 

Hos kvinderne blev det til sølv til Ida Bomme med 3.717 p mindre end 100 p fra guldet. Den samlet score var også ny dansk rekord for U20. Undervejs blev til bl.a. flotte 5.68 i længde og 8.83 s på hækken. Nicoline Skifter tog sig af bronzen hos kvinderne.

Stort tillykke til trænerteamet Michael Jørgensen og Kjeld Muff

Resultater