Posted

Yoga er et godt supplement til den daglige træning, både når du er eliteatlet, ungdomsatlet, mastersatlet, hurtig løber, super motionist eller bare løber på hyggeplan. Derfor udvider Sparta sit træningstilbud med yoga om lørdagen i foråret og igen til efteråret.

 

Vi lægger ud med yoga allerede lørdag den 16. marts og så følger fire lørdage i foråret:
16. marts
23. marts
30. marts
6. april
27. april

 

Vi regner med at starte op igen første lørdag i oktober og frem til jul.

 

Yoga er gratis for alle medlemmer og du skal bare selv medbringe din yogamåtte. Min. aldersgrænse er helst 14 år.

 

Yogatimerne foregår i Sparta Hallen i tidsrummet kl. 14.30-15.30.

 

Spartas yogainstruktør vil være Nikolaj Graves, der selv skriver sådan her:

 

Mit navn er Nikolaj Graves. Jeg er 20 år gammel og dyrker selv atletik i Sparta. Jeg træner 7 gange om ugen, og som en del af min forebyggende skadestræning dyrker jeg yoga. Yoga handler for mig om, både at give spil mentalt og fysiske. Ikke nok med at du får en krop, der kan bevæge sig frit og ubesværet, så opnår du en tilstand af sindsro, som du kan tage med videre i din dagligdag.
Jeg har dyrket yoga i snart tre år, og har i løbet af de tre år flere gange undervist på Spartas træningslejr og ungdomsafdelingen, og har i en periode stået for yoga for Nikes hovedkontor i Kokkedal.

 

Så kom frisk allerede på lørdag den 16. marts kl. 14.30-15.30 i Sparta Hallen – husk din egen yogamåtte.