Posted

Foto: Anna Lange ses her i midten imellem Sparta pigerne fra indendørs DM i mangekamp i februar

 

Lige inden sæsonstart fik vi et par spændende klubskifter. Først var det Dennis Mägi (Århus 1900/trespringer) der nu springer ud i de turkis blå farver. Dennis var på landsholdet indendørs i Nordenkampen. Dennis vil arbejde sammen med Thomas Offersen og Peder P Nielsen om hans træning. 

Den anden spændende atlet, der nu stiller op for Sparta, er den danske mester indendørs i 5-kamp, Anna Lange (Greve Atletik/7-kamp). Anna debuterer allerede i den kommende weekend, hvor der afholdes Øst/vest mesterskaber i mangekamp i Viby, Århus. Anna har igennem vinteren trænet et par gange om ugen med vores trænerteam i mangekamp – Michael Jørgensen og Kjeld Muff, men har altså nu valgt at tage det store skridt og helt flytte til Sparta. Anna har deltaget ved både U18 EM og U20 VM og U23 EM til sommer, må derfor være målet for sæsonen.

 

Desværre kan Anna og Dennis ikke deltage for Sparta på vores E-cup i slutningen af måneden, da de skulle være skiftet inden 1. januar for at kunne det.

 

Vi ønsker Anna og Dennis velkommen i Sparta

 

Øst/vest mangekamp har 26 atleter med fra Sparta og flere af dem (fra 16 år) går efter at klare krav til NM i mangekamp.

 

Hos de 16-17 årige piger bliver det spændende at følge Ellen Lawaetz og Josephine Koch Jacobsen – vel vidende at der er mange piger om buddet på de 3 pladser, som Danmark har. Der skal laves 4400 point for at komme til NM.

 

Hos drengene kan det blive 3 Spartanere, der kæmper sig over kravet på 6000 point – Nikolaj Grønbech, Oswald Carstensen og Mads Rubek Vitoft er vores håb.

Hos de 18-19 årige har Sparta Mads Lund og Ida Beiter Bomme med til start. Mads går allerede her efter et U20 EM krav, der lyder på 7100 point. Kravet til NM lyder på 6500 point, mens det for Ida lyder på 4600 point.

Anna Lange og Nickoline Skifter Andersen er med i U23. Anna og Nickoline skal lave 4800 point for at komme med til NM, mens Anna skal lave 5400 point til EM.

Hos drengene stiller vi med Oliver Chabert, Christian Gundersen og Nikolaj Graves i U23, der alle går efter NM kravet på 6700 point. Oliver vandt NM sidste år i U20 klassen.

 

Følg resultaterne her