Posted

På sidste dagen af Världsungdomsspelen i Göteborg gik det rigtig godt. Morgen startede tidligt med en masse hækkeløb og så finaler senere på dagen. Thea Haahr har imponeret igen og igen i denne sæson og det gjorde hun så igen. Hun vandt i 13,57 sek i modvind (-1,2) – så hvilken tid kunne det være blevet til, hvis der havde været bare lidt medvind.

 

Af andre hækkeløb kan nævnes PR til Josephine Koch Jacobsen med 14,57 (piger 16), Ida Beiter Bomme med 14,83 (piger 19) og Vilhelm Krüger 11,34 (80 m hæk drenge 15). Vilhelm Krüger havde dog inden vundet 300 m i tiden 36,00 – Vilhelm rejser hjem med 3 guld i bagagen. Det er altså ret stort, når man tænker på den konkurrence der er til dette stævne. Frederik Thorup Sørensen fik også løbet en stærk 300 m i tiden 36,93 og det rakte til en 4. plads ud af 50 deltagere.

 

Tobias Jappe Bjerre havde ikke verdens bedste weekend, men fik heldigvis kæmpet sig tilbage i diskos og satte PR med 48,10 m.

 

Asger Pape Liboriussen valgte den rigtige dag til at sætte en stor PR i højdespring ved at klare alle højder i 1. forsøg og det endte med 1,70 m og sølv.

 

Hos de yngste var niveauet vanvittigt højt – tænk at det ikke kan give medalje med 5,20 m hos piger 13 for Mikaela eller med 5,04 for Freja hos piger 12. Thor sprang 5,09 m hos drenge 12 og Anyel 5,63 hos drenge 13 – det var heller ikke nok til medalje.

 

Emma Beiter Bomme satte en flot PR på 200 m med 24,32 sek og klarede kravet til U23 EM senere i juli. Marie Høgh Larsen satte også PR på 200 m med tiden 25,45 (piger 16). Der var også PR til Jacob Hvorup med tiden 22,48 sek.

 

Amalie Pfeiffer har rykket niveauet i diskoskast i år og var igen over 40 m og de 40,73 m rakte til sølv.

 

Betty Marie Ramsgaard Jensen satte PR i stangspring, da hun klarede 2,88 m (piger 15).

 

I år blev det ikke til en samlet klubsejr, men det havde vi allerede godt set, da vi ikke var så stort et hold som vi plejer at være. Der blev dog stadig lavet rigtig mange flotte resultater og vi havde en kanon klubtur, hvor der blev skabt nye venskaber på kryds og tværs.

 

RESULTATER SØNDAG