Posted

Sparta har fire atleter med ved European Youth Olympic Festival (EYOF) i Baku. To af dem har vundet medaljer til Danmark.

 

Den tredje af juli måneds store internationale ungdomsmesterskaber er i fuld gang. Det er European Youth Olympic Festival i Baku, Aserbajdsjan. Her konkurreres der i alle former for discipliner fra tennis til taekwondo i årgang 2002 og 2003.

 

Der konkurreres selvfølgelig også i atletik, og her har Sparta fire atleter med. To af dem har tilmed formået at vinde medaljer. Tazana Kamanga Dyrbak vandt sølv på 200 meter i tiden 21.15 sekunder, mens Klara Skriver Loessl med et hop på 3.85 meter i stangspring vandt bronze. Dermed står de to Sparta-atleter for to af de tre medaljer, Danmark indtil videre har vundet ved EYOF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De øvrige to Sparta-atleter der er med ved EYOF er Nikolaj Grønbech i 10 kamp og Liv Nedergaard i hammerkast. Nikolaj Grønbech blev nummer 9, mens Liv Nedergaard med et kast på 54.84 meter blev nummer 13 i kvalifikationen, hvilket ikke rakte til en plads i finalen.