Posted

Til Sparta Copenhagen Games på lørdag/søndag 17-18 august på Østerbro Stadion åbner Sparta kiosken igen med salg af lidt mundgodt og drikkelse.

 

Formålet er at tjene lidt håndører til Spartas ungdomsafdeling, som vores børn og unge kan få gavn af.

Vi vil i den forbindelse meget gerne have jeres hjælp i form af alle de skærekager, muffins, müslibarer, hjemmebagte boller eller andet lækkert, I kan bage til videresalg. Erfaringerne fra tidligere er, at der er rigtig god efterspørgsel efter jeres dejlige hjemmebag. Der er frit slag i forhold til kagetype og pynt, og vi modtager gerne kagerne i løbet af enten lørdagen eller søndagen.

 

Vi vil rigtig gerne have lidt styr på, hvor mange kager, vi kan forvente at sælge. Alle, der har lyst til at forsøde både stævnet og støtte klubbens aktive, bedes derfor sende en mail til [email protected] eller sms 2026 3579 med besked om, dels hvor mange kager, der kommer, dels hvornår vi får dem til salg. Kagerne kan indleveres i kiosken (ved siden af KIF’s klubhus) fra lørdag eller søndag morgen, kl. 9:00.

 

På forhånd en stor tak for jeres hjælp og på gensyn i boden

 

På vegne af forældreforeningen, Michael Thulstrup