Posted

Weekenden var fuld af sol, varme og guldregn over Sparta.

 

Et flot afviklet DMU på Greve Stadion afviklet af Greve Atletik havde lidt af hvert på programmet og det blev endnu en god Sparta weekend for atletikken i Sparta – og meget passende for stævnet startede vi med en dansk ungdomrekord og sluttede søndag eftermiddag med endnu en dansk rekord.

 

Det blev Vilhelm Krüger igen i år, der lagde ud med en dansk ungdomsrekord – denne gang var det i 300 m hæk for D15, hvor han forberede rekorden fra 39,72 til 39,65 sek. Så var mesterskabet ligesom i gang. Herefter var Vilhelm med i den danske 15 års kvartet, der endnu engang forbedrede den danske 4×100 m rekord til 43,95 sek. Sidste år satte de rekord for drenge 14 år og løb 47,03 og har altså på 1 år forbedret sig med mere end 3 sek. Holdet består udover Vilhelm af Frederik T Sørensen, Luis Maillet og Tobias J Bjerre.

 

Søndag eftermiddag var det så 1000 m stafet, de 4 drenge skulle løbe – og igen blev der sat en flot dansk 15 års rekord med tiden 2.03,67 min. En forbedring igen af deres egen rekord fra sidste år med mere end 3 sek. Hold godt øje med disse drenge – de kan altså noget.

 

Den sidste rekord blev slået på 4×400 m stafet af vores U23 drenge. Holdet bestod af Christian Gundersen, Jacob Hvorup, Oliver Chabert og Gustav Lundholm Nielsen og sammen løb de depechen rundt på 3.17,47 min. En forbedring af den eksisterende rekord med lige over 2 sek.

 

Samlet vandt Sparta 49 guld – 5 mere end i 2018 og 91 medaljer samlet set.

 

Sparta ønsker tillykke med alle rekorderne også til trænerne og alle de fortjente medaljer.

 

Flere resultater vil blive nævnt på hjemmesiden under de enkelte klasser, når lige skribenten kan finde tid.