Posted

På en god og krævende rute i Roskilde blev denne sæsons første runde af Cross Nationals skudt i gang søndag. For første gang skulle herrer og damer løbe sammen hos såvel U20 som senior.

U20 drengene var desværre ramt af afbud og kunne derfor ikke stille hold. Jeppe Haghfelt blev nr 17 og August Due nr 20.


Til gengæld kunne U20 pigerne stille hold og vandt en sikker sejr med Sofia Thøgersen der også vandt individuelt samt Luna Olsen og Elisabeth Rønnstad.

Vores senior kvinder kopierede U20 pigerne og snuppede også en sikker holdsejr. Her var der også individuel sejr til Simone Glad og sammen med nytilkomne Marie Mørch Holst samt Stine Muldbak Andersen udgjorde de førsteholdet. Faktisk blev Sparta også nr 3 for hold med Kathrine Højgaard Hansen, nytilkomne Pernille Thalund Jensen samt Sarah Emilie Dijohn.


Vores senior herrer har de seneste par år ikke været i nærheden af podiepladser til Cross Nationals men i dag blev den stime brudt med en 3. plads til holdet bestående af nytilkomne Esben Krogh Rasmussen, Nikolaj Dam og Richard Dion Jensen. Esben var bedste spartaner individuelt med en 12. plads.


I Masterklassen vandt Karina Berner-Magnusson individuelt mens Anders Gøtze, Kent Nørmark og Brian Grønnegaard blev nr 2 for hold i Masterklassen.


Kent Nørmark
Holdleder