Posted

På søndagens runde af denne sæsons Cross Nationals var der igen masser af podiepladser til Sparta.

Hos kvinderne var det for anden runde i træk en stærkt løbende Simone Glad der tog sejren foran Maja Alm. Holdet bestående af Simone, Marie Mørch og Stine Muldbak Andersen blev nr 2 efter Århus1900 så der var byttet om på rollerne ift første runde af Cross Nationals.
U20 der løb ca 5 km startede ud på den snørklede men udmærkede rute i Århus. Hos pigerne var Sofia Thøgersen med helt fremme og snuppede en 2. plads og sammen med Elisabeth Rønnstad og Madeleine Rasmussen blev det også til en 2. plads for hold. Bedste spartaner hos drengene blev Christian Lindgreen på en 20. plads og sammen med Jeppe Haghfelt og August Due blev de nr. 4 for hold.
Hos kvinde Masters blev Karina Berner-Magnusson nr 2. Hos senior mænd var bedste spartaner Esben Krogh Rasmussen på en 19. plads mens holdet med yderligere Richard Dion Jensen og Thomas blev nr 6. I Masterklassen blev Kent Nørmark nr 3 individuelt og sammen med Jacob Rørdam Holm-Jørgensen og Kim Godtfredsen blev de nr 2 for hold.
Næste runde af Cross Nationals er søndag d. 26. januar i Korup hvor der står 18x1000m stafet på programmet. Lige nu ligger kvinder senior på en delt 1. plads.