Posted

I weekenden drager en stor trup af Spartas bedste atleter til Odense, hvor der kæmpes om DM medaljer indendørs. Traditionelt plejer Sparta at være den store medalje-sluger, og det vil også være tilfældet, hvis alt går efter planen i Odense. Ifølge atletikchef Henrik Paulsen så er målsætningen 11 guldmedaljer, og det er langt fra urealistisk.

 

”Når vi kigger på startlisterne og sammenholder det med vores egne atleters niveau, så synes jeg ikke, at det er urealistisk at satse på 11 guldmedaljer. Der er selvfølgelig discipliner, hvor vi er store favoritter, og så er der discipliner, hvor det er noget mere lige, så det kan sagtens svinge med plus minus en enkelt medalje, men i størrelsesordenen 10-12 guldmedaljer vil være et tilfredsstillende resultat,” siger Henrik Paulsen.

 

DM afvikles lørdag og søndag i Odense, og det er desværre uden fire mulige guldkandidater, som kunne have bragt det samlede antal guldmedaljer endnu højere op. Ole Hesselbjerg, Andreas Lindgreen, Benjamin Gabrielsen og Ida Karstoft stiller således ikke til start, men det ændrer ikke på, at Sparta stiller med et stærkt hold. Hold blandt andet øje med følgende Sparta profiler

 

Mænd

Sebastian Pedersen konkurrerer i længdespring lørdag klokken 16.30

Gustav Lundholm Konkurrerer i 400m lørdag klokken 15.45

Gustav Lundholm Konkurrerer i 200m indledende søndag klokken 12.00, evt. finale klokken 15.00

Frederik Schou og Festus Asante konkurrerer i 60m lørdag klokken 14.45

Rasmus Jørgensen konkurrerer i stangspring lørdag klokken 13.30

Casper Jørgensen konkurrerer i kuglestød søndag klokken 13.30

4x200m stafet søndag klokken 17.15

 

Kvinder

Stina Troest konkurrerer på 1500m lørdag klokken 13.30

Rikke Andersen konkurrerer i højdespring lørdag klokken 15.45

Caroline Bonde Holm konkurrerer i stangspring søndag klokken 13.00

 

Følg med i DM

DM kan følges live på atletik tv her. Streamingen koster 50 kroner om dagen.

 

Vi gør ligeledes status for dagens konkurrencer her på siden både lørdag og søndag, hvor du kan få et overblik over, hvordan det er gået Spartas atleter.