Posted

Foto: Lone Dybdal – Sebastian vinder guld i PR

 

De første spartanere var i aktion i løbet af lørdagen ved DM i Odense, og det blev til en flot medaljehøst. 13 medaljer er det indtil videre blevet til, og af dem var fem af guld, hvilket passer godt overens med målsætningen omkring 11 guld medaljer, mens det indtil videre er blevet til fire af bronze og fire af sølv.

Sebastian Pedersen vandt guld i længespring med et spring på 7.57m, hvilket også er ny personlig rekord. Guld og personlig rekord blev det også til for Annemarie Nissen i 400m, hvor hun kom først over stregen i tiden 57.31 sekunder. Gustav Lundholm vandt 400m, Rasmus Jørgensen i stangspring og den sidste guldmedalje sørgede Rikke Andersen for i højdespring.

 

Foto: Lone Dybdal – tæt opløb på kvinderne 400 m

 

Sølv blev det til for Festus Asante i 60m, samme karat vandt  Victoria Lendal  i trespring, Karla Schärfe i højde og Nikolaj Graves i stangspring

Bronze vandt Nickoline Skifter Andersen i kuglestød, Emma Beiter Bomme i 400m, Maria Høgh Larsen i 60m og Aske Petersen fuldendte hattricket for Sparta i stangspring for herrerne.

Foto: Lone Dybdal – trippel Sparta i stang

 

Søndag går det løs igen, hvor der venter flere medaljer til Sparta.

Konkurrencerne kan livestreames her