Posted

Foto: Lone Dybdal – Casper Jørgensen satte PR i kugle og vandt guld

 

Lørdag blev det til 13 sparta medaljer ved DM i Odense, men søndag blev medalje høsten lige en smule bedre. Her blev det nemlig til 16 medaljer fordelt på fire guld, otte sølv og fire bronze. Mest suveræn har Sparta været i stangspring, hvor samtlige seks medaljer er vundet af Sparta atleter. Søndag var det kvinderne, som konkurrerede i stangspring og bedst var Caroline Bonde Holm, mens der var sølv til Caroline Ranners og Klara Skriver Loessl.

 

Foto: Lone Dybdal

 

Gustav Lundholm havde også et fantastisk DM, hvor han lørdag vandt guld på 400m, og det fuldte han op med guld på både 200m og 4x200m om søndagen, så det i alt blev til tre guldmedaljer. Søndagens sidste guldmedalje blev vundet af Casper Jørgensen i kuglestød.

 

Foto: Lone Dybdal

 

Sølv var der til Thea Haahr i 60m hæk, Emma Beiter Bomme i 200m, Annemarie Nissen på 800m, til sparta kvinderne på 4x200m, mens Massin Ait Bouziad vandt sølv i henholdsvis trespring og 60m hæk. Stafetholdet satte U23 dansk rekord med knap 2 sek.

Søndagens fire bronzemedaljer blev vundet af Ida Beiter Bomme i længespring, Nikolaj Gravers i 60m hæk, Dennis Mägi i trespring og Stefan M. Mortensen i kuglestød.

ialt bød weekenden på 29 DM medaljer til Sparta fordelt på ni guld, 12 sølv og otte bronze, hvilket igen suverænt gør Sparta til den mest vindende klub ved DM.