Posted

Foto: Lone Dybdal – Vilhelm Krüger løber 22,41 sek på 200 m i B-finalen i et tæt opløb

 

Ved DM inde i Odense for de “voksne” havde Sparta en del ungdommere til start og nogle af dem gjorde det ganske flot.

 

Vilhelm Krüger tangerede først den danske 16 års rekord på 200 m i indledende med 22,51 sek for så i B-finalen at sætte ny rekord med 22,41 sek sådan at Vilhelm eger rekorden selv. Vilhelm har i denne vinter således forbedret sig med 6/10 dele.

 

Vores stafetpiger til DM var et ganske ungt hold og de var lige ved at snuppe guldet fra favoritterne fra Århus 1900, der havde den danske rekordholder på 200 m på sidste tur. Pigerne måtte dog “nøjes” med sølv – men det blev faktisk til en forbedring af den danske U23 rekord med knap 2 sek. Tiden for Marie Høgh Larsen, Klara Loessl, Josephine Koch Jacobsen og Emma Beiter Bomme blev 1.40,17 min. Den tidligere rekord løb på 1.42,06.

 

Foto: Lone Dybdal

 

Det skal også nævnes at Marie Høgh Larsen var meget tæt på en gammel rekord på 60 m, da hun løb 7,60 – rekorden lyder på 7,57.

 

Vi ønsker Vilhelm og stafetpigerne tillykke med de danske rekorder.