Posted

Stævnesæsonen ville i en normal hverdag begynde i den kommende weekend med Tårnby Games. Et stævne som rigtig mange klubber og atleter plejer at åbne sæsonen med. Nu er hverdagen en helt anden og vi ved ikke, hvornår vi kan starte stævner igen.

 

Derfor har Roster og en masse frivillige fra forskellige klubber gået sammen om at skabe et projekt, der forhåbentlig spreder sig langt ud i det danske atletikmiljø.

 

Det er gratis at deltage og er for alle aldersgrupper. Det fungerer som en 5-kamp og så er det også en klubkonkurrence.

 

Sparta har jo vundet rigtig mange klubkonkurrencer, og vi vil da også gerne vinde den her – så skynd jer, at melde jer til.

 

Se mere her

 

Søren Speich Sørensen fra Spartas stævneudvalg er en af de frivillige kræfter i projektet og han fortæller, at STAY-SAFE Atletik-for-alle eventet er selvfølgelig lidt i “spøg-og-skæmt”-afdelingen med nogle ikke helt almindelige discipliner. Men jeg tror, at stævnet bliver et godt afbræk i en lidt kedelig periode for atleterne uden normal træning på stadion og uden stævner. Atleterne vil igen huske på deres klubtilhørsforhold, og da vi også prøver at flette en 5-kamp og holdkonkurrerence ind i konceptet, så vil det på resultatformidlingsfronten minde om et rigtigt atletikstævne. Jeg håber at rigtig mange synes at idéen er sjov og vil melde sig til på lørdag.