Posted

Endelig efter 2 måneders corona-pause er vi nu igang med ungdomstræningen i Sparta igen. Godt nok under andre forhold og med max 9 børn og 1 træner pr. gruppe – men vi får det til at fungere efter alle kunstens regler.

 

I Sparta er vi glade for, at det er frivillige kræfter, der får hjulene i ungdomsafdelingen til at rulle. Det er vi nemlig nødt til, da alle vores ungdomstrænere er sendt hjem på lønkompensation. Men det kører rigtig fint og børnene er glade og det er det vigtigste for os.

 

Lige nu træner vi tirsdag, torsdag og søndag og tilmelding til de forskellige hold er nødvendigt, da vi ellers ikke kan styre det med max. 9 børn pr. træner. Link til de forskellige træninger findes vi vores FB grupper, så sørg for at være med i grupperne. Her i starten kommer det også på mail. Vi prøver at finde så mange trænere som muligt, så vi kan få de fleste børn i træning. Men det er efter først til mølle princippet.

 

I vil også opleve at vores eliteatleter napper en trænertjans. Tirsdag var det vores OL løber Ole Hesselbjerg, der trænede nogle ivrige løbebørn i Fælledparken. Søndag står den danske rekordholder Nicolai Hartling for hækkeløbstræning og mon ikke vi også får set vores stafetpiger i aktion, som trænere.

 

Alt i alt er det en meget positiv oplevelse med alle dem, der ønsker at hjælpe frivilligt og alle de børn, der melder sig til træningen. Det er tydeligt, at det har været savnet og at mange vil Sparta det bedste.

 

Tak for jer.