Posted

Foto: Jørgen Hansen står til højre

 

Forleden mistede Sparta Atletik & Løb Jørgen, som i den grad har gjort en forskel for mange mange mennesker.

 

Jørgens engagement i Sparta startede for mange år siden, hvor han var med i det første motionsløb om Bagsværd sø, og efterfølgende meldte han sig ind i klubben, hvor han med tiden blev en af de bærende kræfter. Hans hjerte bankede for atletikken, og i særdeleshed for kasterne. I mange år stillede han troligt op som hoveddommer, men da fødselsattesten nærmede sig 85 år, gik han på pension fra det ærefulde erhverv. I stedet lagde han sin energi i at hjælpe, og ofte fandt du ham til et stævne med et målebånd i hånden.

 

Med hans passion og engagement i atletikken, så var han en kendt skikkelse blandt meddommere og atleter i de danske atletikforeninger. Jørgen nød at hjælpe til, og du kunne altid finde ham med et stort smil på læberne, og han havde altid en sjov historie at fortælle.

Han lagde altid utroligt meget arbejde i sit virke for Sparta, og det var uanset, om han var dommer, hjælper, revisor eller varetog en af hans mange andre frivillige opgaver.

Jørgen havde sidste gang målebåndet i hånden den 3. marts, hvor han i en alder af 90 år stadigvæk var frivillig og målte resultater op.

 

En kapacitet som ham er en sjældenhed i det danske foreningsliv.

Kære Jørgen – vi ønsker dig det bedste på din sidste rejse.