Posted

Den 2. september havde Spartas 10-11 års holdet to hold med til Øst holdkamp 2020 i Lyngby – et rent pigehold og så et mixed hold.

 

Holdene blev ikke sat med henblik på at vinde, men for at give børnene mulighed for at dyste i øvelser, de selv gerne vil prøve, men måske ikke altid selv vil tilmelde sig.

 

Stævnet blev en stor succes på mange parametre. Samuel og Albert dominerede drengenes spydkast med 1. og 3. pladserne. Wilma fik en 2. plads i spydkast hos pigerne. I højdespring sprang Julie til en flot 1. plads (og Andrea og Clara fik også hæderlige placeringer). Efter sin 1. plads skulle Julie spurte over græsset til 1000m start, hvor hun og Kajsa også havde et godt løb (vi træner i øvrigt ikke mellemdistance i denne aldersgruppe) hvor de blev hhv nr 6 og nr 7 i hhv. 4:15.21 og 4:18.99, mens Erika løb igennem regnvejret i en yderst klogt disponeret præstation, hvor hun kunne indhente Flora fra AAC med 30 meter igen og sejre med en tid på 3:49.47 – bare en tand mindre hurtig end ved DM Trekamp i søndags, hvor hun også vandt dagens 1000m. I drengenes kuglestød fik Albert og Max PR og hos pigerne stødte Kajsa fine 6.15m og Maja 4.79, mens Alma og Wilma dominerede pigernes længdespring med hhv. 4.75 og 4.23 og Andrea og Tara fik også hæderlige resultater. I pigernes 60m vandt Clara sin heat og en flot 3. plads i den samlede stilling med 9.87, kun 0.04 bag Frida fra AAC.

 

Så var der lagt op til nogle spændende 4x60m-stafetter, hvor Spartas pigehold NÆSTEN ikke kunne hentes af Amager og Herlev, mens alle tre placeringer for mixed-holdene skulle afgøres. Det hele endte med guld til Spartas pigehold og sølv til Spartas mix hold – kun ét point bag Helsingør IF og 10 point foran IK Hellas. Og alle vores børn og deres forældre havde en herlig aften til trods for regnen.