Posted

En normal sæson kan man ikke kalde 2020. Lidt sæson blev der dog i løbet af sommeren, men så kom COVID-19 tilbage i fuld fart og derfor blev vores årlige og traditionsrige årsfest/præmiefest tredje lørdag i november desværre ikke afholdt.

 

Men vi har traditioner med vores vandrepokaler og ungdomsudvalget med bestyrelsens opbakning var enige om, at vi altså stadig skal uddele vores vandre pokaler, så snart det er muligt til træning igen. Der kan corona ikke slå os ud.

 

Da vi endnu ikke ved, hvornår restriktionerne bliver lettet, vælger vi nu af offentliggøre sæson 2020’s pokalvindere ligesom vi også før jul, har hvem der blev klubmestre i 2020.

 

De første pokalvindere vi kan afsløre er vores 6-7 årige, hvor der bliver uddelt 3 pokaler: pige, dreng og årets fighter. Det er trænerne på holdet, der beslutter, hvem de heldige og dygtige vindere er og nedenfor kan I læse trænerne begrundelser for, hvorfor lige netop de 3 børn skal have pokalen.

 

Pokalen er som skrevet ovenfor en vandrepokal, hvor atletens navn er indgraveret i pokalen, mens de også får et lille minde, som de kan beholde for evigt.

 

Årets 6-7 års pige: Julia Kjær Christensen

Julia har gået på holdet i 2 år og har været til næsten alle træninger. Hun er meget glad for atletik og kan både løbe stærkt og langt. Hun har altid været en rigtig god kammerat for både piger og drenge på holdet – og så kan hun rigtig godt lide at hjælpe trænerne.
Julia har også altid noget at fortælle til fællesamlingen og er også god til at lytte til de andres historier.
Julia er faktisk god til alle øvelser i atletik og hvis hun fortsætter med at træne, bliver hun helt sikkert en dygtig atlet.

 


Årets 6-7 års dreng: Ludvig Thøgersen

Ludvig er kommet på stadion fra han blev født og har nysgerrigt fulgt med når hans 2 dygtige store søskende skulle til træning. Ludvig har gået på holdet fra han var 4-5 år og han er derfor blevet rigtig god til mange øvelser – særligt hækkeløb.
Ludvig er en rigtig sød dreng og en god kammerat. Han er god til at lytte til trænerne og derfor også god til at hjælpe de andre børn på holdet, hvis nogen har brug for hjælp eller instruktion i en øvelse.
Vi håber at Ludvig fortsætter med træningen i Sparta og glæder os til at se ham til stævnerne.

 

 

Årets 6-7 års fighter: Otto Hartung

Otto er kommet i Sparta fra han var helt lille – i starten bare for at kigge på storebror Alfred.
Otto er altid i godt humør og har masser af energi og lyst til at bevæge sig. Ind imellem er han også med på spilopper, men er samtidig god til at lytte til trænerne, når trænerne   siger “stop”. 🙂
Otto er en meget kærlig dreng og altid en god ven for de andre på holdet.
Otto er god til de fleste øvelser og vi håber han fortsætter med atletikken, så vi kan se ham løbe stærkt til stævnerne fremover.

 

 

Næste afsløring bliver årets pokalvindere for de 8-9 årige. Hold øje med hjemmesiden og vores FB side.