Posted

Det er nu blevet tid til at afsløre, hvem af vores dygtige og søde ungdommere fra 8-9 års holdet, der skal have overrakt vores vandrepokaler for sæson 2020. Normalt ville dette jo være sket ved vores præmiefest den 21. november 2020, men den måtte vi jo desværre aflyse pga corona.  Men vi aflyser ikke overrækkelsen, der vil foregå til træning, så snart det er muligt igen.

Til præmiefesten plejer vores trænere at give et par ord med på vejen, hvorfor de unge er valgt til årets pokaler. Det har vi også fået dem til igen, men bare på skrift. Trænerne på 8-9 års-holdet har også sendt en video, hvor de afslører, hvem der bliver årets pige, årets dreng og årets mikrospartaner for de 8-9 årige.

Se videoen her:

 

Her kommer der et par ekstra ord og et billede af de dygtige, flittige og søde 8-9 års børn.

Årets 8-9 års pige: Frida Gram Jensen

Frida er valgt til Spartas 8-9 års pige, fordi hun er en meget dygtig atlet. Dette har vi både set både til træning og til stævner stævner. Frida er samtidig en god veninde over for alle på holdet, har altid en skuldre til at græde ud på på, hvis nogle på holdet skulle være kede af det.

 

 

 

 

Årets 8-9 års dreng: Asger Lund-Bretlau

Asger er valgt til Spartas 8-9 års dreng, fordi han ligesom Frida er en meget dygtig atlet indenfor alle atletikkens disciplinerne. Selv om han ikke altid kommer på førstepladsen kæmper han til det sidste med sit store fighter gen. Han kan dog godt blive lidt sur, hvis han ikke vinder. Det kan nogen gang være et godt tegn og kan bringe Asger langt.

 

 

Årets mikrospartaner: Alfred Hartung

Alfred er valgt til årets mikrospartaner, fordi han er en god og smilede dreng. Lidt kæk med kommentarer en gang imellem, men har altid hjertet med, og ved hvornår nok er nok. Han er god til at hjælpe de andre atleter og trænere med forskellige opgaver eller bare til at give sine kammerater på holdet et skulderenklap.

 

Fredag afslører vi årets 10-11 årige – so stay tuned.