Posted

Så er vi kommet til afsløringen af hvem, der på sidste års 10-11 års hold har været så dygtige eller gjort sig bemærket på en anden måde og dermed været årets vinder af pige-, drenge- eller minipokalen.

 

Pokalerne er blevet uddelt i mange år og bliver indgraveret med atletens navn, og så får de et minde de kan beholde, når vandrepokalen skal afleveres tilbage til november, når vi skal kåre vinderne fra 2021 sæsonen.

 

Det er trænerne, der har indstillet nedenstående børn og vi er nu klar til afsløringen:

 

Årets 10-11 års pige: Alma Børregaard Ravn

Alma får pigepokalen for sin fuldstændige overlegenhed i de korte sprint og for hendes resultater og gåpåmod i kast og spring. I årets corona afkortede udendørssæson forbedrede Alma sin PR på 60 m fra 8,60 sek til 8,39 sek. Hun løb 80 m mod de 12-13 årige i 11,01 og sluttede sæsonen af med at vinde kvindernes 100 m ved Lysstævnet i 13,85 sek., hvor nr 2 og nr 3 var mindst 3 år ældre en Alma. Hun har sprunget 4,75 m i længdespring, stødt 7,27 m i kuglestød og løbet 10,21 sek på 60 m hæk.

 

 

Årets 10-11 års dreng: Sofus Houman-Prassé

Sofus får drengepokalen primært pga markant fremgang i kuglestød i løbet af sensommeren. I løbet af tre stævner fløj kuglen fra 8,49 m til 8,64 til 8,71 m. Det rakte til første pladser ved alle tre stævner. Han fortjener ros for at have overvundet startnerverne og stille op i 600 m ved Afslutningsstævnet i Greve. Det blev til et hæderligt resultat som nr. 4.

 

 

Årets Mini Spartaner: Ilsa Finnekåsa Roome

Ilsa er en atlet, som altid deltager aktivt i træningen og samtidig er opmærksom på de andre fra holdet. Hvis der er en, der slår sig, eller en der er nervøs eller ked af det, så ser trænerne hver gang, at Ilsa sørger for trøst og støtte. Ilsa er altid blandt dem, der kommer med konstruktive forslag under træning og hjælper med at rydde op og sætte redskaber på plads efter endt træning helt uden at blive spurgt. Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er årets Mini Spartaner også en modig atlet, som kaster sig ud i øvelserne og altid tager en for holdet.

 

 

10-11 års trænerne Jonathan, Britt og Viktoria samt Sparta ønsker de tre pokalvinder tillykke og held og lykke i fremtiden.