Posted

Efter en flot sprinterweekend i Randers er det nu tid til at afsløre, hvem der skal modtage vores pokaler hos de 12-13 årige for bedste pige, bedste dreng og årets 12-13 årige.

 

Det er vores trænere på 12-13 års holdet: Elisabeth, Matin, Mikkel, Amanda og Nicolaj der har sendt os disse ord.

 

Årets 12-13 års pige: Maja Børregaard Voigt

Maja får pigepokalen, da hun har kæmpet med skader hele året, og på trods af det, har hun løbet nogle rigtig hurtige tider på 60, 80, 100 og 200 meter. Hun er god til at komme til træning, være seriøs, men også at sige fra, hvis hun har ondt et sted, og så finde på noget alternativ træning. Maja løb 8,31 sek på 60 meteren indendørs. Udendørs formåede Maja at slå klubrekord på 80m i tiden 10,43 sek, på 100 m i tiden 13,01 sek. og på 200m i tiden 26,75 sek.

 

 

 

Årets 12-13 års dreng: Thor Knudsen

Thor får drengepokalen fordi han har haft højt niveau i rigtig mange discipliner. Thor har løbet hurtigt på de korte sprintdistancer med en 100m på 13,07 sek. Thor har vundet rigtig mange af de stævner, han har deltaget i i 2020. Udover at han er hurtig, så har han sprunget 5,18m i længdespring og kastet 31,15 m i spydkast. Thor passer altid sin træning og går meget seriøst ind i træningen.

 

 

Årets 12-13 årige: Amalie Sofie Nielsen

Amalie er en atlet, som altid kommer til træning og spreder godt humør. Hun er god til at få alle på holdet med, og hun viser gerne en øvelser for en af de nye på holdet. Hun er god til at hjælpe de nye eller yngre til stævnerne, så alle kommer til startstregen. Udover at Amalie er der for sine klubkammerater, så har hun også et rigtig højt niveau selv. Hun har stødt 13,81 i kuglestød i år, hvilket er klubrekord i 12-13 års alderen. Amalie er også en habil mangekæmper og med 4192 point har hun kæmpet sig ind i top 3 på alletiders rangliste.

 

 

Sparta ønsker de 3 dygtige 12-13 års atleter tillykke med titlerne og glæder os til at følge jer i fremtiden.

 

Tirsdag afslører vi vinderne hos de 14-15 årige.