Posted

Det er nu tid til at afsløre årets 14-15 årige pokalvindere, hvor vi skal have kåret årets pige og årets dreng.

 

Vi har fået input fra deres trænere og nedenfor kan I læse ordene.

 

Årets 14-15 års pige: Sofia Thøgersen

Sofia er en meget ambitiøs pige, som bestemt ved hvad hun vil med sin sport. Ind i mellem kan det dog være svært at finde spændingsniveauet, men det er en proces som hun arbejder med sammen med sin træner Kim og der sker store fremskridt.

Træningsmæssigt er hun meget flittigt og let at samarbejde med. Hun er godt på vej til at blive en selvstændig løber, som selv kan tage beslutninger om sin træning.

Sofia er meget omsorgsfuld og tænker meget på, hvordan det går hende bedste veninder i løbene også når de konkurrerer mod hinanden.

Hun slås desværre i disse år med kraftigt vokseværk, som gør at de må træne alternativt. Men også det passer hun meget flittigt.

Kim ser frem til at samarbejde med Sofia mange år fremovre samt at dele en masse gode og som mindre gode oplevelser med hende.

 

 

Årets 14-15 års dreng: Joel Frederik von d’Ahé

Joel er ikke bange for en udfordring og kaster sig rask væk ud i en bred vifte af discipliner både til træning og til stævnerne.

Når han er til træning er han god til at presse sig selv og passe sin træning samtidig med han er en god holdkammerat og hygger sig sammen med de andre på holdet.

Til stævner stiller han gerne op i mangekamp og ellers individuelt i alt fra sprint/hæk til 1500m og længde, kugle eller spyd. Han formåede i sit første DM i år i 14-15 års gruppen at vinde bronze til DM mangekamp og vandt i alt 4 medaljer til DMU ude (to guld og to bronze).

Nu får vi forhåbentlig en ude sæson i 2021, hvor Joel endnu en gang kan give den gas i en bred vifte af øvelser og bevise, hvad han kan som den ældste del af aldersgruppen.

Men Joel husk ikke at presse dig selv alt for hårdt, stil kun op i det du selv synes er sjovt og hold pause hvis du har ondt. Anna ser frem til at se dig på banen i mange år endnu!

Sparta ønsker de to 14-15 årige pokaler vindere stort tillykke med udnævnelsen og held og lykke fremover.
Onsdag vil vi afsløre årets 16-17 årige pokalvindere.