Posted

Fredag har vi lovet af afsløre året ihærdighed, flid og ungdomsmotionist, men det blev til mandag, da vi manglede lidt input fra nogle trænere og billeder. Men her kommer de endelige og vi beklager forsinkelsen.

 

Det er altid svært at finde forskellen på ihærdighed og flid, men det er rart at have disse ekstra kategorier, da vi har så mange dygtige atleter, som måske ikke lige er den allerbedste i sin årgang, men stadig meget dygtig og flittig. Det er et vigtigt skulderklap at kunne give en atlet, der måske har kæmpet med skader og dermed fortælle dem, at vi faktisk stadig tror på dem og de skal bare kæmpe videre.

 

Årets ihærdighed: Asger Papa Liboriussen

Det har ikke været nemt for Asger de to år han har været på 14-15 års holdet, hvor skader gang på gang har tvunget ham til at holde pause eller finde gejsten i andre øvelser end dem han plejede at stille op i. Det lykkedes dog hver gang for Asger at finde motivationen og beholde sin fighterånd til træningen, samtidig med at han heppede på holdkammeraterne og hjalp til ved stævnerne. Grundet hans skader fandt han ud af, at han var rimelig god til det der diskoskast, heller ikke dårlig til kugle og så gjorde han et super comeback til DMU med sølv i højde og ny PR 1.79. Du har kæmpet hårdt Asger og har gjort det super godt, jeg (træner Anna) glæder mig til at følge din fremgang på banen de næste mange år, gi’ aldrig op!

 

 

 

Årets flid: Marie Falkebo Jensen

Marie er en meget positiv og meget flittig atlet. Marie løb allerede i 2017 (som 14 årig) lidt af en febertid på 800 m, hvilket har været lidt svært mentalt at leve op til. Motivationen har hun stadig for at komme til at løbe derned igen. I øjeblikket er hun meget motiveret for at løbe lang spring og især vægttræningen bliver flittigt gennemført.

I 2019 gav hun sin træner en stor overraskelse ved at vinde ECCC for juniorer i regnvejr i Portugal, da hun i et taktisk løb spurtede fra flere piger med op til 20 sekunder bedre PR end Marie på 1500 m.

 

 

 

 

Årets ungdomsmotonist: Manola Kjeldahl Pedersen

Trænerne har om Manola skrevet, at hun fortjener prisen som årets ungdomsmotionist, fordi hun er en god holdkammerat og altid er villig til at hjælpe de nye med træningen. Desuden kommer hun altid glad til træning, og er ikke bange for at presse sig selv – hvilket har gjort at hun er blevet en af holdets bedste løbere.