Posted

William klarer inde EM krav på 1500 m

 

I tirsdags blev der løbet 1500 m i Randers og som vi allerede har berettet på FB og Instagram, så løb William Devantier under kravet til inde EM med tiden 3.44,7. William blev nr 4 i det løb i samme tid som nr. 5. Altså 5 danske mænd under kravet, men der er kun plads til 3 atleter til EM. Et par af de andre har også klaret kravet på 3000 m, så det bliver en hård opgave for landstræner Kersti at finde frem til de 3 løbere, der skal repræsentere Danmark i Polen på 1500 m og 3000 m og sæsonen er kun lige begyndt.

 

Men i hvertfald flot løbet af William og han fik vist, at man godt kan regne med ham i fremtiden.

 

Gustav klarer inde EM krav på 400 m

Lørdag var Gustav Lundholm til start i Wien og her blev det til et kanonløb af ham på 400 m, da han med tiden 47,41 ikke bare løb under inde EM kravet, men også løb hurtigere end hans bedste udendørs, hvilket er imponerende, da der jo er flere sving indendørs.

 

Andre i Wien

Ved stævnet i Wien var også Astrid Glenner-Frandsen til start og fik noteret 7,42 på 60 m og 24,06 på 200 m (ny PR indendørs). Nick Rostgaard fik noteret 3.45,21 og altså bare 21/100 fra EM kravet – men der skal løbes noget stærkere for at sikre sig en EM billet, da der er 5 foran Nick på den danske rangliste i 2021.

 

Sparta Hallen

Lørdag i Sparta Hallen blev der også holdt stævne og her fik vi en ny dansk rekord på 60 m hæk for piger 18 år, da Annika Haldbo løb 8,71 sek i finalen. Her fik Ida Beiter Bomme årsbedste med 8,87, mens Klara Loessel i indledende satte ny PR med 8,88 sek.

 

På 60 m fik Frederik Schou ny årsbedste med tiden 6,87 sek.

 

I længdespring fik Ida Beiter Bomme noteret 5,65 m i længdespring, men Nickoline Skifter Andersen fik 5,44 m.

 

I kuglestød var Nickoline i hopla, da hun stødte 13,18 m, mens Sandra Böll fik 13,10 m. Hos mændende satte Christopher H Jensen ny PR med 14,29 m.

 

Dansk U23 rekord til Katrine i hammerkast

Hammerkasterne kan jo ikke kaste indendørs, så de havde sat sig selv stævne ude i kastegården i frostgrader og sne. Men selv ikke det kunne stoppe den danske mester Katrine Koch Jacobsen, da hun med 62,90 satte ny dansk U23 rekord og samtidig klarede sommerens U23 EM krav.

 

Stort tillykke til vores dygtige trænere bag alle de flotte resultater (Heidi, Michael og Carsten).

 

Lørdag den 6/2 er der stævne i Sparta Hallen for godkendte atleter igen.