Posted

Sparta havde i weekenden 4. – 7. marts tre atleter med ved EM Inde i Polen. Læs om deres superflotte præstationer her.

 

Opdateret den 8. marts

Tre Sparta-atleter havde sikret sig en plads på landsholdet, som skulle repræsentere Danmark ved de europæiske indendørs mesterskaber i atletik fra 4. – 7. marts:

  • Gustav Lundholm Nielsen på 400 meter
  • Astrid Glenner-Frandsen på 60 meter
  • Andreas Lindgreen på 1500 meter.

Alle tre levede til fulde op til forventningerne og kom hjem med ny dansk rekord på 60 meter, en semifinale-plads og en PR. Meget flot indsats, som Sparta godt kan være stolte over. Læs om Astrids, Andreas’ og Gustavs præstationer her:

 

Astrid Glenner-Franden sætter dansk rekord i semifinalen

60 m-løber Astrid Glenner-Frandsen kunne dårligt ønske sig mere af sin deltagelse ved EM Inde. Efter nogle dramatiske indledende løb med masser af ryk i feltet og tyvstarter, hvor Mathilde U. Kramer bliver diskvalificeret og Astrid selv slipper med et gult kort, formåede hun at holde hovedet koldt, da starten så endelig var gået. Med en tid på 7,36 sek – kun tre hundredele fra sin personlige rekord – sikrede hun sig lige præcis en billet videre til semifinalerne som én ud af bare tre danske atleter, der gik videre fra indledende. Nogle få timer senere var det tid til semifinalerne, og her leverede Astrid igen maksimalt. Efter en kanon start holdt hun presset helt i mål og kom ind på en flot 5. plads i ny dansk rekord med 7,32 sek. Sikke en EM-præstation!

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sparta Atletik (@spartaatletik)

Gustav Lundholm løber sin 2. bedste indendørs tid nogensinde

Fredag var det Gustav Lundholm Nielsens tur til at løbe 400 meter. Gustav er forsvarende dansk mester på distancen både indendørs og udendørs, hvor hans PR indendørs er 47,41 sek. I arenaen i Torun var han kommet i et skarpt felt, og dermed var forventningen heller ikke, at han ville gå videre. Til gengæld gav han den fuld gas, lagde hårdt ud for at komme med de hurtige konkurrenter og holdt den flot længe, indtil kræfterne slap lidt op til sidst. Det var kun på et mulehår – mere præcist så lidt som to tusindedele – at han lige akkurat blev fortrængt til en 5. plads på målstregen. Tiden blev 47,65 sek – hans 2. bedste tid nogensinde – og en flot debut hans første EM Inde. Godt løbet!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sparta Atletik (@spartaatletik)

Andreas Lindgreen får PR og flot placering

Andreas Lindgreen, som fører 1500m inde-ranglisten i Danmark, skulle i ilden på 1500m på mesterskabernes første dag. Det klarede han superflot, løb et taktisk godt løb og endte med PR med tiden 3.41,25 min og en flot placering som nr. 4 i sit heat. Kun de to hurtigste i hvert heat gik videre til finalen, og en af pladserne var så godt som sikker på at gå til selveste Jakob Ingebrigtsen. Men samlet opnåede han en flot 15. plads ud af 51, der stillede til start, hvoraf der kun var plads til 12 i finalen. Tillykke til Andreas med en flot EM-indsats!

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sparta Atletik (@spartaatletik)