Posted

Efter en Corona pause fra Vinterturneringen var det endelig blevet tid til 3. runde, som blev afholdt i Marbæk Plantage ved Esbjerg. Ruten var en 5 km rundstrækning på en kuperet og i dagens anledning meget våd grusvej i til tider barsk vejr med sne, slud, regn og kraftig blæst. Junior og Masters løb 5 km mens herre og dame senior løb 10 km.

 

Hos kvinderne var Sparta i den grad med til at sætte deres præg på løbet. Kathrine Højgaard Hansen var bedste spartaner på en 3. plads foran endnu en spartaner Stine Muldbak Andersen på 4. pladsen og Camilla Balle Bech på 6. pladsen. De sikrede en stensikker holdsejr og med kun to runder tilbage ligner det en samlet holdsejr til kvinderne for tredje år i træk.

 

Spartas herrer var også med til at præge løbet i en tæt dyst med Herning. Asbjørn Eller Skaarup fik sin bedste placering i Vinterturneringen hidtil med en flot andenplads, mens Esben Krogh Rasmussen kom ind på 4. pladsen, og de kunne samme med Joachim Rønsholt på 10. pladsen sikre Spartaholdet en andenplads i dagens runde, hvilket også er holdets samlede placering i den samlede turnering.

 

Kent Nørmark
Holdleder