Posted

På en hård 5 km rute i Ejby på Fyn blev næstsidste runde af Vinterturneringen afviklet lørdag, og der blev virkelig løbet stærkt især hos kvinderne.

Hurtigste spartaner blev den kun 15-årige Sofia Thøgersen, der med tiden 16.30 ikke blot satte en ny personlig rekord, men også en ny dansk ungdomsrekord for både U18 og U20! Tiden sikrede hende en andenplads blot 5 sekunder efter vinderen. På fjerdepladsen kom Spartas Nanna Bové også i ny personlig rekord på 16.56 og sammen med Stine Muldbak Andersen på 6. pladsen med 17.36 i endnu en personlig rekord, snuppede Sparta en stensikker holdsejr. Det betyder samtidig at Spartas kvinder for 3. år i træk tager den samlede sejr for hold i Vinterturneringen allerede inden den sidste runde er afviklet om 14 dage! Individuelt ligger Kathrine Højgaard Hansen stadig nr. 2 samlet efter hun blev nr. 8 i dag.

Hos herrerne formåede Sparta at forsvare den samlede 2. plads i Vinterturneringen, da holdet der bestod af Esben Krogh Rasmussen (nr. 10), Dean Cooper-Cunningham og Asbjørn Eller Skaarup alle i øvrigt i personlige rekorder med tiderne 15.15, 15.07 og 15.11 blev nr. 3 i dag.. Her fører Asbjørn stadig individuelt den samlede Vinterturneringen.