Posted

Foto: Per Alex

 

Lørdag blev de danske mesterskaber i 10 km landevej afviklet på Flyvestation Værløse på en vindblæst rute og her kunne Spartas kvinder fejre et dansk mesterskab for hold, da holdet bestående af Nanna Bove, Stine Muldbak Andersen og Kathrine Højgaard Hansen alle tre i personlige rekorder i øvrigt snuppede titlen foran Århus Fremad.

 

Nanna Bove blev bedst placerede spartaner på en 6. plads. Ikke nok med det blev til guld til Sparta, så hev andetholdet bestående af Marie Holst Mørch, Camilla Balle Bech og Signe Knigge Hylleberg også en bronzemedalje hjem til klubben.

 

I U23 klassen var der desuden et individuelt dansk mesterskab til Matilde Willer.

 

Hos herrerne måtte Sparta tage til takke med 7. pladsen små 45 sekunder fra bronzen. Bedste Spartaner blev Esben Krogh Rasmussen på en 18. plads i ny personlig rekord.

 

Løbet lørdag afsluttede også Vinterturneringen, hvor Sparta besætter halvdelen af alle podiepladserne fordelt på hold og individuelt. Hos herrerne blev Asbjørn Eller Skaarup samlet nr. 2, mens holdet bliver nr 2 samlet.

 

Kvinderne vinder turneringen for hold og vores andethold bliver samtidig nr. 3 samlet. Individuelt bliver Stine Muldbak Andersen nr. 2, mens Kathrine Højgaard Hansen bliver nr. 3.

 

Så samlet set dobbelt så mange podiepladser som sidste sæson.

 

Holdleder Kent Nørmark