Posted

Foto: Christian Jørn, Dansk Atletik

 

Torsdag aften kastede Katrine Koch Jacobsen kvalifikation i hammerkast ved U23 EM og med en lidt nervøs start klarede hun skærene og kastede sig i finalen, der kastes lørdag kl. 17.40 (dansk tid kl. 16.40) 💪

 

Finalen kan følges på European Athletics hjemmeside, hvor man endda kan vælge kun at se hammerkast.

 

Sparta ønsker Katrine og træner Carsten tillykke med finalepladsen og held og lykke i finalen.

 

Vi har også haft andre spartanere i ilden i Tallin. Den første var Anna Mark Helwigh, der desværre ikke helt levede op til sin nyligt satte klubrekord på 3000 m forhindring og derfor ikke gik videre til finalen. William Devantier var med på 1500 m og løb ind i fine 3.48,31, der desværre heller ikke rakte til videre arrangement. Sidste spartaner i ilden torsdag var Casper Jørgensen i diskos, der ikke lige ramte dagen og derfor heller ikke kastede sig i finalen.

 

Fredag morgen kastede Arthur W Petersen spydkast og endte på den kedelige 13. plads, der lige nøjagtig er udenfor finalen. Det længste kast blev målt til 71,30 m, mens det krævede 71,60 m at gå videre, så bare 30 cm fra en finaleplads.