Posted

Årets DM Cross var henlagt til Korsør Golfbane, hvor de mange bakker gjorde det til en meget fin og udfordrende cross-rute for deltagerne.

 

I junior-klassen tog Sofia Thøgersen teten fra start, og hun kunne løbe sikkert over målstregen efter de 4 kilometer i tiden 14.20 minutter, 39 sekunder foran nummer to. Sofia vandt dermed DM i 16-17 års klassen.

 

Hos junior drenge, 6 kilometer, blev det til guld i holdet ved August Due, Marcus Rølling og Christian Lindgren. I 14-15 års klassen blev det til guld til William Hvass.

 

Hos kvinderne, der løb 8 kilometer, løb Josephine Thestrup, Marie Holst Mørch og Signe Knigge Hylleberg guldet hjem foran Blovstrød, holdene havde identisk samlet tid, men Sparta vandt på point. Andetholdet bestående af Stine Muldbak Andersen, Michelle Poulsen og Karina Berner Magnusson tog bronzemedaljen.

 

Hos mændene, der løb 10 kilometer, blev det efter fjerdepladser ved de sidste par hold DM (Halvmarathon og 10km.) endelig til en sølvmedalje til en trio bestående af Esben Krogh Rasmussen, Mads Bredtoft og Christian Lykkeby Olsen. 

Næste runde i Vinterturnering er den 8. januar, hvor det gælder stafet i Esbjerg.