Posted

Vi oplever nu flere og flere hold, hvor en atlet tester positiv for corona og hvordan er det nu vi skal forholde os til det?

 

Vi har derfor tjekket med DGI og DIF og indtil videre er retningslinjerne som følgende:

 

  1. Bliv hjemme hvis du har symptomer på sygdom – alle former for sygdom for at være på den sikre side
  2. Opfordring til at alle møder op omklædte – det er kun morgentræning og eliten, der må benytte omklædningsrummene
  3. Opfordring til at træne i mindre grupper (de store børnehold kan evt. deles i 2-3 grupper og blive i de grupper under hele træningen)
  4. Opfordring til at børnene afleveres udenfor og hentes der igen. Så husk som træner at være udenfor i god tid, så der er nogle til at tage i mod børnene. Husk også at blive til alle børn er hentet igen.
  5. Ved positive tilfælde på et hold og atleten har været til træning – skal man tælle 48 timer tilbage. Altså hvis atleten har været til træning tirsdag og tester positiv torsdag, så har man været i nærkontakt og tirsdag tæller som dag 0. Hvis det var mandag atleten sidst var til træning og tester postiv torsdag – så er man ikke nærkontakt.
  6. Ved nærkontakt – skal man tage en pcr test på 4. dagen og 6. dagen – vi opfordrer til at man tager en kviktest med det samme og inden man dukker op til træning.
  7. Ligegyldigt om man er vaccineret eller ej, så skal man som nærkontakt ikke blive hjemme som nærkontakt – altså andre regler end i skolen (det er blevet vurderet at der ikke sker smittespredning som i skolen og der er jo ikke set mange tilfælde med smitte i sporten)
Som I kan se af ovenstående så skal vi ikke aflyse træning ellers kunne vi lige så godt lukke ned igen og det er bestemt ikke det der er meningen – ihverfald indtil videre. Det er vigtigt at vi holder træningen i gang for de unge mennesker.

 

Hold øje her

 

Skærmbillede 2021-12-03 kl. 12.12.38.png