Bliv medlem af Spartas Ungdomsatletikafdeling

Vi har lang venteliste til vores ungdomsatletikafdeling, og du kan derfor kun blive medlem, hvis du har været i kontakt med atletikchef Charlotte Beiter Bomme, som kan kontaktes på [email protected] eller tlf.: 21 27 07 48

 

Kom på venteliste

Der er venteliste til alle atletikhold, undtaget Ungdomsmotionsløbeholdet og All round-holdet. Se alle træningshold her

Hvis du vil optages på vores venteliste, så skriv dig op her.

 

Det koster 100 kr. at blive optaget på ventelisten. Du bliver kontaktet, når vi har plads, eller hvis vi kalder de ældre børn ind til test. Første måned er en gratis prøvemåned, og herefter skal man selv sørge for at blive indmeldt som beskrevet nedenfor.

 

Normalt optager vi nye børn til holdene når andre stopper og laver en opsamling ca. 3 gange årligt. Den store runde er i efteråret, hvor de store børn rykker op. Så kommer der en runde til påske og så efter sommerferien.

 

VÆR OBS PÅ AT PGA COVID-19 SITUATIONEN HAR ALLE VORES HOLD VÆRE LUKKET NED I MERE END 2 MÅNEDER OG SÅ LÆNGE FORSAMLINGSTALLET STADIG KUN ER PÅ MAX 10 PERSONER, SÅ TRÆNER VI PÅ EN ANDEN MÅDE END NORMALT. VI TAGER DERFOR TIDLIGST NYE BØRN IND FRA VENTELISTEN EFTER SOMMERFERIEN.

 

Bliv medlem af Spartas senioratletikafdeling (elite)

Hvis du ønsker at træne på et af Sparta Atletiks elitehold, skal du kontakte atletikchef Charlotte Beiter Bomme på mail [email protected],dk eller tlf.: 22 3145 92

Efter din prøveperiode vil din træner give dig besked om, hvordan du melder dig ind i Sparta Atletik og Løb.

 

Læs medlemsbetingelserne for Sparta Atletik og Løb her