Benjamin er forsvarende dansk mester. En titel han vandt tidligere i år, da han satte konkurrenterne til vægs ved DM i Aalborg. Benjamin begyndte sin karriere i Sparta som sprinter, men i dag er de udelukkende længdespring, han satser på.

1. Hvor meget tid bruger du på træning om ugen?

Jeg træner 15-18 timer om ugen

 

2. Hvad er dit favorit træningspas?

Mit favorit træningspas er et teknikpas i sæsonen, hvor alting bare er let og spiller. Træningen vil bestå af nogen længdespring fra kort tilløb, et par fulde tilløb og måske et eller to spring fra fuldt tilløb. Det er mest af alt fornemmelsen, hvor kroppen er frisk og alt bare er let, som er fantastisk.

 

3. Hvor længe har du dyrket din disciplin?

Jeg har dyrket længdespring siden 2010. Jeg startede med at løbe sprint, men fandt ret hurtigt ud af, at det er i længdespring, hvor jeg kan gøre mig rigtig gældende.

 

4. Hvad har været din største oplevelse indtil videre i karrieren?

Den største oplevelse jeg har haft var at deltage ved Universiaden i Taipei. Setup’et er stortset det samme, som til et OL: Man bor i en atlet-by, hvor det kun er alle de forskellige landshold, der bor, ved konkurrencerne er der flere tusinde tilskuere på plads, og stemningen i lejren er helt i top. Sportsligt er i min deltagelse ved Indendørs EM i Prag 2015 dog det, der giver størst prestige, hvor det var en helt anden type oplevelse. Jeg gjorde det rigtig godt: Sluttede på en 16. plads, jeg avancerede 7 pladser ift. min seedning og flugte op med mit, på daværende tidspunkt, 3. længste spring nogensinde! Jeg var også den eneste dansker, der kom med i afslutningsvideoen.

 

5. Hvad er målsætningen for sæsonen 2018?

Målsætningen for 2018 er at deltage ved EM i Berlin.

 

6. Hvad drømmer du om at opnå i din karriere?

Jeg drømmer om at stå på podiet ved OL.

 

Født: 13.06. 1995

Disciplin: Længdespring

PR: 7.69 (udendørs) 7.70 (Indendørs)