1.Hvor meget tid bruger du på træning om ugen?

Jeg har i denne periode 6 træningspas om ugen af cirka 2-2.5 times varighed, plus så har jeg en time derhjemme de fleste dage, så jeg bruger i denne periode gennemsnitligt omkring 20 timer om ugen.
Det er dog lidt anderledes, når vi er i sæson, da jeg så typisk har stævner i weekenden, fri dagen før stævne og typisk også fri dagen efter stævne, så i konkurrence perioder bruger jeg nok nærmere 10-12 timer om ugen på træning.

 

2.Hvad er dit favorit træningspas?

Mit favorit træningspas er et pas med høj intensitet, korte løb på 95-100% af max, gerne starter fra blok mod nogle af mine træningskammerater og nogle tekniske løb over kegle, hvor jeg har konkurrencesko (pigsko) på i det meste af træningen. Det er ikke nødvendigvis så hårdt, når man står i det, da man har relativt lange pauser. Men man kan bare mærke det bagefter! Og så er det altid fedt at have nogen at løbe mod!

 

3.Hvor længe har du dyrket din disciplin?

Jeg startede i februar 2013, så snart fem år

 

4.Hvad har været din største oplevelse indtil videre i karrieren?

Uhh der har godt nok været mange, men Copenhagen Athletic Games (Sparta eget stævne) har altid været garant for spændende oplevelser! I 2014 smadrede jeg blokken og alt gik galt, i 2015 var jeg skadet og kunne ikke løbe, 2016 løb alle helt urealistisk hurtigt fordi der var meget vind, og i 2017 slog jeg Anaso Jobodwana, som blev nummer fire til OL på 200 meter og bronze vinder til VM, samtidig med at jeg klarede U23 EM krav. Jeg tror alligevel den fedeste oplevelse var i 2013, da jeg vandt B-finalen, foran stort set hele den danske sprintelite, og jeg efterfølgende skulle skrive autografer til en masse folk og på vej tilbage til starten, rejste hele tribunen sig op og klappede af mig! Det er noget, der står meget klart i min erindring, og tror aldrig jeg glemmer det!

 

5.Hvad er målsætningen for sæsonen 2018?

Målsætningen for 2018 er at deltage ved EM i Berlin, både på 100 meter og 4×100 meter, dvs. at jeg skal ned og løbe 10,30 for at være med, hvor det sker

 

6.Hvad drømmer du om at opnå i din karriere?

Drømme målet er selvfølgelig at deltage ved OL og vinde, men der er nogle fysiologiske ting, som gør, det kan blive lidt svært. Dog har jeg haft det mål, at jeg gerne vil deltage ved et senior mesterskab (EM, VM eller OL) og i år kunne meget vel være det år! Derudover drømmer jeg om, at vi kan få nogle flere mennesker til at interessere sig for sporten, så der vil være meget opmærksomhed omkring stævner, måske mere tv-tid m.m. Så man måske en dag kunne komme til at leve af sin sport.