Østerbro Stadion, Sparta Hallen og Idrætshuset

Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag

2002 og 2003

Spartas 14-15 års hold er 5. trin i Spartas træningsudvikling.

HOLDET HAR DESVÆRRE VENTELISTE - SE UNDER BLIV MEDLEM HVORDAN MAN BLIVER SKREVET OP TIL VENTELISTEN.

Holdet er nyoprettet, da vi i Sparta har ændret struktur og gerne vil vente med specialiseringen. I denne gruppe vil vi have fokus på at få de unge mennesker gennem en alsidig træning, hvor de vil stifte bekendtskab med alle atletikkens elementer og øvelser. Efter vintertræningen vil vi så småt begynde at finde frem til, hvad de synes er sjovest, og give dem tid til at fokusere på det. Hvis de unge mennesker er flittige til træning, passer deres træning og trænerne vurderer, at de er klar, kan der være mulighed for at nogle af dem kan træne med i junior specialistgrupperne en gang om ugen.

Der vil fortsat være et stort fokus på det sociale sammenhold, da vi meget gerne ser de unge forsætte med atletik i mange år frem, og her spiller det sociale sammenhold en stor rolle. De unge mennesker er nu nået den alder, hvor de må deltage i DM Ungdom. Derfor vil vi sætte fokus på, hvordan de skal opføre sig under stævner, både som aktive og som tilskuer, for at de aktive bedst kan holde fokus under deres øvelser.

Holdet træner 4 gange om ugen.

Anna Olsson
Anna Olsson har været træner i Sparta siden efteråret 2015 og er igang med DAF ungdomstrænerkursus. Hun har selv været aktiv i over 10 år og var eliteatlet indenfor sprint/hæk, både i Danmark og Portugal, med deltagelse i U23 EM og EM-inde i 2009.
Peder Pawel Nielsen
Peder P. Nielsen, startede som ungdomstræner i Sparta i efteråret 2016. Tidligere har Peder været ungdomstræner i Århus 1900 gennem 6-7år. Her arbejdede Peder bla. med klubbens unge springtalenter. Peder er selv aktiv, og springer trespring i Sparta og har deltaget ved U23 EM og EM inde.
Sandra Böll
Sandra Böll startede som ungdomstræner i efteråret 2016. Hun har været træner på atletikskolerne i Sparta i flere sommerferier. Sandra er selv stadig aktiv og træner 7-kamp i sparta. Hun blev dansk mester og nordisk u23 mester i 2016.