Østerbro Stadion og Sparta Hallen

Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag

2007 og 2008

Spartas 14-15 års hold er 5. trin i Spartas træningsudvikling.

HOLDET HAR DESVÆRRE VENTELISTE - SE UNDER BLIV MEDLEM HVORDAN MAN BLIVER SKREVET OP TIL VENTELISTEN.

Holdet er nyoprettet, da vi i Sparta har ændret struktur og gerne vil vente med specialiseringen. I denne gruppe vil vi have fokus på at få de unge mennesker gennem en alsidig træning, hvor de vil stifte bekendtskab med alle atletikkens elementer og øvelser. Efter vintertræningen vil vi så småt begynde at finde frem til, hvad de synes er sjovest, og give dem tid til at fokusere på det. Hvis de unge mennesker er flittige til træning, passer deres træning og trænerne vurderer, at de er klar, kan der være mulighed for at nogle af dem kan træne med i junior specialistgrupperne en gang om ugen.

Der vil fortsat være et stort fokus på det sociale sammenhold, da vi meget gerne ser de unge forsætte med atletik i mange år frem, og her spiller det sociale sammenhold en stor rolle. De unge mennesker er nu nået den alder, hvor de må deltage i DM Ungdom. Derfor vil vi sætte fokus på, hvordan de skal opføre sig under stævner, både som aktive og som tilskuer, for at de aktive bedst kan holde fokus under deres øvelser.

Holdet træner 4 gange om ugen.

Anna Olsson
Anna Olsson har været træner i Sparta siden efteråret 2015 og har gennemført DAF ungdomstrænerkursus. Hun har selv været aktiv i over 10 år og var eliteatlet indenfor sprint/hæk, både i Danmark og Portugal med deltagelse ved U23 EM og EM-inde. Anna er ansvarlig for 14-15 års holdet.
Diego Marcano Gonzalez
Diego Marcano Gonzalez er selv tidligere hammerkaster og var en del af Spartas kastehold i årene 2009-2010. Han var selv aktiv i mere end 10 år, hvor han konkurrerede nationalt og internationalt med Sparta og hans klubber fra Venezuela og Spanien. Diego har været kastetræner siden 2012 og dimmenterede i "physical activity and sports sciences", samt har deltaget i et antal af varierende "high-level" trænerkurser.
Jonathan Sydenham
Træner for 10-11-års holdet (holdansvarlig) og 14-15-års holdet. Jonathan har gennemført DAFs børnetrænerkursus samt DAFs licenstræneruddannelse 1 (all-round atletik for de 10-13-årige) og 2 (sprint og hæk for de 14-15-årige) og DAFs licenstræneruddannelse for ungdomsløbetrænere 12-15 år. Han har en Master i idræt og velfærd fra Institut for Idræt, Københavns Universitet (2013) og diverse diplomuddannelser inkl. Basic Science of Sprinting fra USATF Campus.
Trille Ipsen
Trille er uddannet DAF ungdomslicenstræner, har i 17 år været træner i Ballerup AK. DAF ATK træner i 3 år for Talent center Ballerup/Nordsjælland. Trille er selv tidligere elite rytmisk sport gymnast og er uddannet gymnastiklærer fra Ryslinge Højskole. Hun har tidligere undervist alm. gymnastikhold / konkurrencehold (alder 6-12 år og 14-18 årige) i 11 år. Trille er underviser på DAFs børnetrænerkursus og så er Trille er selv aktiv Master atlet og løber 100, 200 og 400m.