Østerbro Stadion, Sparta Hallen og Idrætshuset

Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag

2003 og 2004

Spartas 14-15 års hold er 5. trin i Spartas træningsudvikling.

HOLDET HAR DESVÆRRE VENTELISTE - SE UNDER BLIV MEDLEM HVORDAN MAN BLIVER SKREVET OP TIL VENTELISTEN.

Holdet er nyoprettet, da vi i Sparta har ændret struktur og gerne vil vente med specialiseringen. I denne gruppe vil vi have fokus på at få de unge mennesker gennem en alsidig træning, hvor de vil stifte bekendtskab med alle atletikkens elementer og øvelser. Efter vintertræningen vil vi så småt begynde at finde frem til, hvad de synes er sjovest, og give dem tid til at fokusere på det. Hvis de unge mennesker er flittige til træning, passer deres træning og trænerne vurderer, at de er klar, kan der være mulighed for at nogle af dem kan træne med i junior specialistgrupperne en gang om ugen.

Der vil fortsat være et stort fokus på det sociale sammenhold, da vi meget gerne ser de unge forsætte med atletik i mange år frem, og her spiller det sociale sammenhold en stor rolle. De unge mennesker er nu nået den alder, hvor de må deltage i DM Ungdom. Derfor vil vi sætte fokus på, hvordan de skal opføre sig under stævner, både som aktive og som tilskuer, for at de aktive bedst kan holde fokus under deres øvelser.

Holdet træner 4 gange om ugen.

Anna Olsson
Anna Olsson har været træner i Sparta siden efteråret 2015 og har gennemført DAF ungdomstrænerkursus. Hun har selv været aktiv i over 10 år og var eliteatlet indenfor sprint/hæk, både i Danmark og Portugal, med deltagelse i U23 EM og EM-inde i 2009. Anna er ansvarlig for 14-15 års holdet.
Lefteris Kastrinakis
Lefteris er ny træner i Sparta og kommer fra et job i Trongårdens IF og Amager AC. Lefteris er fra Grækenland og er uddannet idrætslærer (Psysical education and sport science) og har selv tidligere sprunget højdespring og været på det græske juniorlandshold. Han har juniortrænerlicens fra DAF.
Marcus Bygballe Keis
Marcus tager sig af kast i ungdomsrækkerne efter han i et par år har styret spydkast for seniorerne. Marcus har været træner i Sparta siden 2012. Han har en bachelor i Idræt fra Institut For Idræt og Ernæring (KU) samt en kandidat fra humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab.
Massin Ait Bouziad
Massin har været børnetræner i Sparta siden 2012. Massin træner også selv i Sparta og er en af Danmarks bedste springere i både længde-, højde- og trespring. Han løber også stærkt på 110 m hæk. Massin har gennemført børnetrænerkurset i Dansk Atletik Forbund i 2012.
Sandra Böll
Sandra Böll startede som ungdomstræner i efteråret 2016. Hun har været træner på atletikskolerne i Sparta i flere sommerferier. Sandra er selv stadig aktiv og træner 7-kamp i sparta. Hun blev dansk mester og nordisk u23 mester i 2016.