Østerbro Stadion/ Spartas mini stadion

Mandag kl. 17-18 (6-9 år) og onsdag kl. 17-18.30 (10-15 år)

2012-2003

!!!HOLDET KØRER DESVÆRRE IKKE SOMMEREN 2019!!!

Holdet er for dem, der stod på vores venteliste og for dem, der ikke rigtig har prøvet atletik før.
Sæsonen kører fra CA. 15. april til CA. 30. september.
Pris for en sæson er 700 kr, der også dækker start ved Politiken Mini Maraton, BMW Strandparkløb samt Sparta Copenhagen Games (Atletikstævne på Østerbro Stadion).
Mødested til hver træning er foran Spartas Klubhus på Østerbro Stadion.

Mere info fås hos ungdomschef Charlotte Beiter Bomme på [email protected]

August Hallberg
August er forholdsvis ny som træner, men har erfaring som atletikskoletræner og har været på forbundets børnetrænerkursus og deltager i vinteren 2016/2017 i ungdomstrænerkursus 1. August er selv aktiv hammerkaster på vores juniorhold. August er træner hver tirsdag og lørdag.
Gustav Lundholm Nielsen
Gustav er selv mangekæmper i Sparta og har selv trænet siden han var 7 år gammel. Han har erfaring som træner på vores sommer atletikskole og vil snarest få forbundets børnetrænerlicens.
Nicolai Lind Andersen
Nicolai er forholdsvis ny som ungdomstræner, men han har erfaring som træner fra vores sommer atletikskole og begynderholdet sommeren 2016. Nicolai træner selv i Sparta med fokus på de korte sprintdistancer og længdespring.
Nikolaj Graves
Nikolaj træner selv mangekamp i Sparta og har tidligere erfaring som træner i både Sparta og Helsingør Atletik. Da vi for 2 år siden kørte et hold, der hed fit med atletik, var Nikolaj træner på holdet. Nikolaj er også hver sommer træner på vores atletikskole. Han har taget Dansk Atletik Forbunds trænerlicens som børnetræner.