Østerbro Stadion/ Spartas mini stadion

Mandag kl. 17-18 (6-9 år) og onsdag kl. 17-18.30 (10-15 år)

2011-2002

NYE HOLD BEGYNDER 19. APRIL (10-15 ÅR) OG 24. APRIL (6-9 ÅR)
TILMELDING FOREGÅR VIA LINKET: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=3641 (kopier linket og sæt det ind i din browser)
Holdet er for dem, der stod på vores venteliste og for dem, der ikke rigtig har prøvet atletik før.
Sæsonen kører fra 19. april til 27. september 2017.
Pris for en sæson er 700 kr, der også dækker start ved Politiken Mini Maraton, BMW Strandparkløb samt Sparta Copenhagen Games (Atletikstævne på Østerbro Stadion).
Mødested til hver træning er foran Spartas Klubhus på Østerbro Stadion.
Link til tilmelding kommer 1. marts 2017.
Mere info fås hos ungdomschef Charlotte Beiter Bomme på [email protected]

Gustav Lundholm Nielsen
Gustav er selv mangekæmper i Sparta og har selv trænet siden han var 7 år gammel. Han har erfaring som træner på vores sommer atletikskole og vil snarest få forbundets børnetrænerlicens.
Mikkel Lysholdt Petersen
Mikkel træner mangekamp i Sparta og har erfaring som træner på vores sommer atletikskole. Han vil snarest tage børnetrænerkursus i forbundet, når det bliver udbudt igen.
Nicolai Lind Andersen
Nicolai er forholdsvis ny som ungdomstræner, men han har erfaring som træner fra vores sommer atletikskole og begynderholdet sommeren 2016. Nicolai træner selv i Sparta med fokus på de korte sprintdistancer og længdespring.
Nikolaj Graves
Nikolaj træner selv mangekamp i Sparta og har tidligere erfaring som træner i både Sparta og Helsingør Atletik. Da vi for 2 år siden kørte et hold, der hed fit med atletik, var Nikolaj træner på holdet. Nikolaj er også hver sommer træner på vores atletikskole. Han har taget Dansk Atletik Forbunds trænerlicens som børnetræner.