Når man træner på så højt niveau, som vi gør i Sparta, så er man også nødt til at have et stærkt behandlerteam bag vores atleter. Og det har vi med disse behandlere.

Casper Abenth
Casper har sportsfysioterapi som speciale og er tilknyttet Dansk Basketball Forbund, som fysioterapeut og for det Danske Basketball herrelandshold. Sideløbende klinikarbejdet har Casper også været tilknyttet FC Københavns’ School of Excellence, hvor han har genoptrænet og behandlet fodboldspillere i alderen 17-19 år. Udover at være uddannet i den traditionelle fysioterapi og sportsfysioterapien er Casper også en af få Active Release Techniques (ART) behandlere i Danmark. ART er en meget specifik behandlingsform der er yderst effektiv til at komme gamle såvel som nye skader til livs. ART er hurtigt blevet populær hos behandlere i flere Premier League klubber samt i de Amerikanske sportsligaer, som NBA, NFL og NHL. Casper også uddannet i osteoptiske manipulationsteknikker, FMS, MET og akupunktur.
Morten Boesen
Morten Boesen er speciallæge, Ph.d i ortopædkirurgi, med speciale i idrætskirurgi inkl artroskopisk kirurgi. Han er læge for Sparta's Elite afdeling. Færdig som læge i 2000 fra Københavns Universitet Phdgrad i anvendelse af ultralyd til diagnosticering af seneskader og er ekspert i musculoskeletal ultralydsskanning. Cheflæge for FCK's fodboldthold og har været tilknyttet klubben som læge siden 2005. Har i flere år drevet sin egen klinik med anvendelse af ultralyd til udredning af sportsskader. Har gennem sin speciallæge uddannelse været tilknyttet Herlev Hospital, Køge Sygehus, Gentofte Hospital og Rigshospitalet. Har altid beskæftiget sig med sportsskader både som aktiv badmintonsspiller på landsholdsniveau og senere som læge Har skrevet mere end 30 internationale artikler og er forfatter til flere lærebøger om sportsskader for læger og fysioterapeuter. Er flittig foredragsholder indenfor diagnostik og behandling af sportsskader.