Når man træner på så højt niveau, som vi gør i Sparta, så er man også nødt til at have et stærkt behandlerteam bag vores atleter. Og det har vi med disse behandlere.

Casper Abenth
Casper har sportsfysioterapi som speciale og er tilknyttet Dansk Basketball Forbund, som fysioterapeut og for det Danske Basketball herrelandshold. Sideløbende klinikarbejdet har Casper også været tilknyttet FC Københavns’ School of Excellence, hvor han har genoptrænet og behandlet fodboldspillere i alderen 17-19 år. Udover at være uddannet i den traditionelle fysioterapi og sportsfysioterapien er Casper også en af få Active Release Techniques (ART) behandlere i Danmark. ART er en meget specifik behandlingsform der er yderst effektiv til at komme gamle såvel som nye skader til livs. ART er hurtigt blevet populær hos behandlere i flere Premier League klubber samt i de Amerikanske sportsligaer, som NBA, NFL og NHL. Casper også uddannet i osteoptiske manipulationsteknikker, FMS, MET og akupunktur.
Søren Graves
Hos massør Søren Graves får du effektivt løsnet op i spændte og stive muskler, der forårsager smerter og gør, at du ikke kan præstere eller fungere optimalt. Søren er fast massør for Spartas eliteatleter og har mange års erfaring med behandling af alt fra sports- og arbejdsskader til overbelastningssmerter og kroniske lidelser.