Østerbro Stadion / Sparta Hallen

Efter aftale

2002 og ældre

Vores elitespringere er delt op følgende grupper:
Stangspring ved Thor
Længde og trespring ved Thomas og Peder

Peder Pawel Nielsen
Peder P. Nielsen, startede som ungdomstræner i Sparta i efteråret 2016. Tidligere har Peder været ungdomstræner i Århus 1900 gennem 6-7år. Her arbejdede Peder bla. med klubbens unge springtalenter. Nu står Peder for længdespring, trespring og højdespring i Sparta. Peder har selv været aktiv som tresspring og har deltaget ved U23 EM og EM inde ligesom han har vundet mange danske mesterskaber.
Renata P Nielsen
Renata P Nielsen har været træner i Sparta et par år, men jo været i atletikken i mange år. Hun har selv været verdensklasseatlet i længdespring og har sprunget 6,96 m (dansk rekord) og tidligere europamester indendørs i 1996 samt bronze til VM i 1993. Renata har stor erfaring som træner i Århus og har været fysisk træner for flere fodboldhold. Renata har ansvaret for spring i vores juniorgruppe samt hjælpetræner og vejleder i vores seniorgruppe.
Thor Aarøe Mørck
Thor træner vores stangspringere og har selv sprunget stang som aktiv. Han har haft flere atleter med til EM, VM og OL. Han står også for at træne vores mangekæmpere i stangspring. Thor er uddannet i idræt fra Københavns Universitet. Kontakt Thor for mere information om træning på [email protected]