Østerbro Stadion / Nørre Fælled Skole / Institut for Idræt

Efter aftale

2003 til 1999

Holdet træner målrettet mod fremgang i de forskellige kastediscipliner samt i styrketræning.
For at være på dette hold skal man træne min. 4 gange om ugen.
På kasteholdet stifter man bekendskab med følgende trænere:
1) Marcus A B Keis - 2 træninger pr. uge
2) Jonathan Groves - 2 træninger pr. uge

4) Thor W Larsen - styrketræning
4) Carsten Bomme - styrketræning 1 træning pr. uge

FOR OPTAGELSE PÅ DETTE HOLD KONTAKT UNGDOMSCHEF [email protected]

Carsten Bomme
Carsten har selv været 10-kæmper og senere kaster i Sparta. Han har været ungdomstræner, juniortræner og seniortræner i mangekamp, spring og kast siden 1995 og kastetræner for junior og senior siden 2004. Carsten har været træner i Dansk Atletik Forbunds talentudvikling og disciplintræner i mangekamp. Han er landstræner i kast og er fungerende Elitekraftcenter øst cheftræner. Han har deltaget som forbundstræner ved landskampe og internationale mesterskaber. Carsten er uddannet Cand. Scient Idræt og biologi. Desuden har Carsten deltaget på forskellige internationale trænerseminarer. Kontakt Carsten for mere information om træning på [email protected]
Diego Marcano Gonzalez
Diego Marcano Gonzalez er selv tidligere hammerkaster og var en del af Spartas kastehold i årene 2009-2010. Han var selv aktiv i mere end 10 år, hvor han konkurrerede nationalt og internationalt med Sparta og hans klubber fra Venezuela og Spanien. Diego har været kastetræner siden 2012 og dimmenterede i "physical activity and sports sciences", samt har deltaget i et antal af varierende "high-level" trænerkurser.
Thor W Larsen
Thor har en baggrund som en aldeles middelmådig kaster, der i mangel på talent fra en tidlig alder har helliget sig trænergerningen med særligt fokus på styrketræning. Som styrketræner har han arbejdet med eliteatleter fra en lang række sportsgrene, der bl.a. inkluderer crossfit, vægtløftning, beach volley, speed skating og ikke mindst atletik. I dag er han styrketræner i Sparta, hvor han primært arbejder med klubbens ungdommere, som han forsøger at lære fundamentet i styrketræningens håndværk, så de får færre skader og præsterer endnu bedre.