Østerbro Stadion / Sparta Hallen

Efter aftale

2004 til 2003

Holdet træner 5 gange om ugen og træner mange øvelser sammen med de andre grupper. Gruppen træner meget alsidigt, da der jo er mange forskellige øvelser i mangekampen.

FOR OPTAGELSE PÅ DETTE HOLD KONTAKT UNGDOMSCHEF [email protected]

Charlotte Beiter Bomme
Charlotte har været ungdomstræner siden 2004 og var med til at starte 7-10 års holdet op i Sparta, da klubben besluttede at satse på vores egen fødekæde til eliten. Underviser på DAF's børnetrænerkursus og har selv tidligere være eliteatlet med 7-kamp og spring som speciale. Arbejder på fuldtid i Sparta som ungdomschef og er projektleder på Skole OL København, der har kørt siden 2009. Fra efteråret 2018 har hun overtaget holdansvaret for vores unge mangekæmpere, hvor mange trænere er inde over holdet.
Kenneth Petersen
Kenneth Petersen er ny træner i Sparta og er ansvarlig for spydkast. Kenneth er tidligere dansk rekordholder i spydkast.
Martin Thorhauge Stensvig
Martin træner vores vertikale springere - altså højdespring og stangspring. Han er selv tidligere stangspringer med en rekord på mere end 5 m. Martin er cand. scient i Humanfysiologi og har færdiggjort ALTIS foundation Course. Han har været træner i Sparta siden 2009 og morgentræner for Nørre Fælled Skole siden 2017. Kontakt Martin for mere information om træning - [email protected]
Thor Aarøe Mørck
Thor træner vores stangspringere og har selv sprunget stang som aktiv. Han har haft flere atleter med til EM, VM og OL. Thor er uddannet i idræt fra Københavns Universitet. Kontakt Thor for mere information om træning på [email protected]