Østerbro Stadion / Sparta Hallen

Efter aftale

2004 til 2003

Holdet træner 5 gange om ugen og træner mange øvelser sammen med de andre grupper. Gruppen træner meget alsidigt, da der jo er mange forskellige øvelser i mangekampen.

FOR OPTAGELSE PÅ DETTE HOLD KONTAKT UNGDOMSCHEF [email protected]

Charlotte Beiter Bomme
Charlotte har været ungdomstræner siden 2004 og var med til at starte 7-10 års holdet op i Sparta, da klubben besluttede at satse på vores egen fødekæde til eliten. Underviser på DAF's børnetrænerkursus og har selv tidligere være eliteatlet med 7-kamp og spring som speciale. Arbejder på fuldtid i Sparta som ungdomschef og er projektleder på Skole OL København, der har kørt siden 2009. Fra efteråret 2018 har hun overtaget holdansvaret for vores unge mangekæmpere, hvor mange trænere er inde over holdet.
Kenneth Petersen
Kenneth Petersen er ansvarlig for spydkasttræning i Sparta primært for vores seniorer. Han træner dog også vores junior mangekæmpere i spydkast. Kenneth er selv tidligere dansk rekordholder i spydkast.
Martin Thorhauge Stensvig
Martin træner vores vertikale springere - altså højdespring og stangspring. Han er selv tidligere stangspringer med en rekord på mere end 5 m. Martin er cand. scient i Humanfysiologi og har færdiggjort ALTIS foundation Course. Han har været træner i Sparta siden 2009 og morgentræner for Nørre Fælled Skole siden 2017. Kontakt Martin for mere information om træning - [email protected]
Thor Aarøe Mørck
Thor træner vores stangspringere og har selv sprunget stang som aktiv. Han har haft flere atleter med til EM, VM og OL. Thor er uddannet i idræt fra Københavns Universitet. Kontakt Thor for mere information om træning på [email protected]
Thor W Larsen
Thor har en baggrund som en aldeles middelmådig kaster, der i mangel på talent fra en tidlig alder har helliget sig trænergerningen med særligt fokus på styrketræning. Som styrketræner har han arbejdet med eliteatleter fra en lang række sportsgrene, der bl.a. inkluderer crossfit, vægtløftning, beach volley, speed skating og ikke mindst atletik. I dag er han styrketræner i Sparta, hvor han primært arbejder med klubbens ungdommere, som han forsøger at lære fundamentet i styrketræningens håndværk, så de får færre skader og præsterer endnu bedre.