Østerbro Stadion / Sparta Hallen

Efter aftale

2006 til 2003

Vi er efterhånden så mange springere i Sparta, at vi har måtte dele vores springere i 3 grupper - dog med samarbejde på tværs af grupperne:

Springerne ved Thomas:
De træner længde og trespring kombineret med masser af sprint og hæk. Thomas træner de lidt ældre ungdommere i de flade spring.

Springerne ved Martin:
De træner højde og stang kombineret med masser af spring, sprint og hæk.

Springerne ved Renata:
De træner længdespring og trespring kombineret med sprint og hæk. Renata træner de lidt yngre ungdommere i de flade spring. I gruppen indgår også sprint/hæk under vejledning af Heidi Tuokila.

FOR OPTAGELSE PÅ DETTE HOLD KONTAKT ATLETIKCHEF [email protected]

Peder Pawel Nielsen
Peder P. Nielsen, startede som ungdomstræner i Sparta i efteråret 2016. Tidligere har Peder været ungdomstræner i Århus 1900 gennem 6-7år. Her arbejdede Peder bla. med klubbens unge springtalenter. Nu står Peder for længdespring, trespring og højdespring i Sparta. Peder har selv været aktiv som tresspring og har deltaget ved U23 EM og EM inde ligesom han har vundet mange danske mesterskaber.
Renata P Nielsen
Renata P Nielsen har været træner i Sparta et par år, men jo været i atletikken i mange år. Hun har selv været verdensklasseatlet i længdespring og har sprunget 6,96 m (dansk rekord) og tidligere europamester indendørs i 1996 samt bronze til VM i 1993. Renata har stor erfaring som træner i Århus og har været fysisk træner for flere fodboldhold. Renata har ansvaret for spring i vores juniorgruppe samt hjælpetræner og vejleder i vores seniorgruppe.