Østerbro Stadion / Sparta Hallen

Efter aftale

2002 til 1999

Vi er efterhånden så mange springere i Sparta, at vi har måtte dele vores springere i 3 grupper - dog med samarbejde på tværs af grupperne:

Springerne ved Thomas:
De træner længde og trespring kombineret med masser af sprint og hæk. Thomas træner de lidt ældre ungdommere i de flade spring.

Springerne ved Martin:
De træner højde og stang kombineret med masser af spring, sprint og hæk.

Springerne ved Renata:
De træner længdespring og trespring kombineret med sprint og hæk. Renata træner de lidt yngre ungdommere i de flade spring. I gruppen indgår også sprint/hæk under vejledning af Heidi Tuokila.

FOR OPTAGELSE PÅ DETTE HOLD KONTAKT UNGDOMSCHEF [email protected]

Martin Thorhauge Stensvig
Martin træner vores vertikale springere - altså højdespring og stangspring. Han er selv tidligere stangspringer med en rekord på mere end 5 m. Martin er cand. scient i Humanfysiologi og har færdiggjort ALTIS foundation Course. Han har været træner i Sparta siden 2009 og morgentræner for Nørre Fælled Skole siden 2017. Kontakt Martin for mere information om træning - [email protected]
Renata P Nielsen
Renata P Nielsen er ny træner i Sparta, men jo ikke ny i atletikken. Hun har selv været verdensklasseatlet i længdespring og har sprunget 6,96 m og tidligere europamester indendørs i 1996 samt bronze til VM i 1993. Renata har stor erfaring som træner i Århus og har været fysisk træner for flere fodboldhold.
Thomas Mørck Offersen
Thomas er træner for vores lidt ældre ungdommere og seniorer, der specialiserer sig i længdespring og trespring. De træner dog også en del sprint og hæk. Thomas har selv været stangspringer. Han har været træner i Sparta siden 2004. Thomas er uddannet skolelærer, men arbejder på fuldtid i Sparta som træner. Han har haft flere atleter til internationale ungdomsmesterskaber. Thomas har et hav af kurser og deltaget i konferencer rundt om i Europa. Kontakt Thomas for mere information om træning - [email protected]