Østerbro Stadion (sommer) / Idrætshuset (vinter)

Torsdag kl. 17-18

2010 og 2011

Spartas 8-9 års hold er 2. trin i Spartas træningsudvikling.

HOLDET HAR DESVÆRRE VENTELISTE - SE UNDER BLIV MEDLEM HVORDAN MAN BLIVER SKREVET OP TIL VENTELISTEN.

De træner 1 gang om ugen, da man i den alder også skal have tid til at prøve andre fritidsaktiviteter af. Man ved jo ikke hvad man er god til, før man har prøvet det.

Målsætningen for holdet:
- Fortsat indlæring af basale bevægelsesmønstre og færdigheder (løb, spring og kast)
- Fortsat fokus på udvikling af børnenes motorik, koordination og balance
- Forsat leg og socialt samvær
- Give børnene nogle gode og sjove oplevelser
- Lære børnene at begå sig på et fyldt stadion
- Passe træningen 1 gang om ugen
- 2. trin i Sparta træningsudvikling

Forventninger til forældre og børn:
- At børnene kan tage imod en besked fra trænerne
- At børnene deltager i træningen
- At børnene respekterer hinanden og trænerne
- At børnene har mod på bevægelse og lyst til at lære atletikkens vidunderlige verden
- At børnene møder op i træningstøj og løbesko og er klædt på efter vejrforhold
- At man min. deltager i 3-4 stævner årligt
- At forældrene sørger for at få børnene til stævnerne og hjælper deres børn med binde sko osv og tager en dommertjans, hvis vi har brug for det. Men det er trænerne, der hjælper børnene til stævnerne med mindre, vi har spurgt om hjælp.

I kan forvente:
- Gode rammer for udvikling af jeres børn
- At vi kontakter jer, hvis jeres barn ikke har en hensigtsmæssig adfærd, hvis man ”går egne veje” eller er et forstyrrende element for de andre børn og træningen
- Kommunikation forgår via mail med den holdansvarlige.

Frans G Truelsen
Frans Truelsen er tidligere sprinter og længdespringer. Har trænet 12-13 års holdet et ½ år, og blev tilknyttet Microholdet fra foråret 2016. Frans' to døtre Hannah & Annika træner hhv. på 12-13 års & 14-15 års holdet.
Helene Wellm
Helene har tidligere været træner på vores 6-7 års hold. Helene har selv trænet 400 m hæk i Sparta. Hun har gennemført børnetræner- og ungdomstrænerkurset i Dansk Atletik Forbund. Hun har også flere år arbejdet som træner på vores sommeratletikskole.
Maj Grevy Ejstrup
Maj er holdansvarlig for holdet og har kontakten med forældrene. Maj har været træner på dette hold siden 2008. Hun gået på Idrætshøjskolen i Århus og gennemført det der svarer til DAF’s træneruddannelse 1&2. Hun har endvidere gennemført Spartas interne træneruddannelse. Maj har selv sprunget højdespring i sin aktive karriere og har 3 aktive børn i Sparta.
Nikoline Lund Jensen
Nikoline er tidligere mellem-/langdistanceløber, men blev senere atletiktræner for hold i alderen 6-13 år, udviklingshæmmede og flygtninge. Nikoline startede som træner i Helsingør Atletik i 2012, men er i 2018 flyttet til Sparta. Nikoline har taget Børnetrænerkursus, dommerkursus i spring og løb samt projekt- og eventlederuddannelse hos Dansk Atletik Forbund. Nikoline startede som træner på Microholdet den 1. april 2018.