Østerbro Stadion

Mandag kl. 18-19 / onsdag kl. 18-19 / fredag kl. 18-19

2008 til 2002

Ungdomsmotionsholdet er et hold, der træner på alle niveauer i alderen 10-15 år.
Vi udfordrer både kondition, løbeteknik og almen motorik.
Vi ligger stor vægt på, at det skal være sjovt at træne og forbedre sig - uanset niveau.
Det er vores ambition at lære børnene, at motivere sig selv og hinanden, bl.a ved at træne sammen.
Der tilbydes træning 3 gange om ugen.
Holdet mødes i forhallen i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 Ø - spørg efter trænerne Caroline, Dagmar eller Andreas.

I øjeblikket er der ikke venteliste til dette hold, så det er bare at prøve og komme og være med til træning. Den første måned er gratis.

HOLDET HOLDER JULEFERIE FRA 23/12-2/1 BEGGE DAGE INKL. FØRSTE TRÆNING BLIVER 3. JANUAR 2018

Andreas Keblow Kofoed
Andreas er 23 år og tidligere mellemdistanceløber for Sparta. Han har en passion inden for træning - alt lige fra langdistanceløb, sprint, crossfit til regulær styrketræning. Han læser til dagligt kandidaten i medicin på Københavns Universitet.
Caroline Tauson
Caroline er selv eliteløber i Sparta og gør sig mest på forhindringsløb. Hun er uddannet fitness instruktør og personlig træner (At Work 2014). Hun har været træner siden 2012.
Dagmar Fæster Olsen
Dagmar er ny træner på holdet mens Nick holder orlov. Dagmar har gået til Atletik i 16 år, og har de sidste mange år kun konkurreret på 800m. Hun er tidligere flere gange Dansk Senior Mester på 800m. Udover at træne læser hun biokemi på Københavns Universitet.
Nick Rostgaard Jensen
Nick er selv eliteløber i Sparta og gør sig rigtig godt på 800 m og 1500 m. Hans målsætning er at komme til de store mesterskaber både indendørs og udendørs og har allerede været i semifinalen på 800 m til indendørs EM i 2015. Nick er uddannet pædagog.