sparta-badgeNår du træner i Sparta, bliver du en del af den bedste ungdomsafdeling i Danmark. Du får mulighed for at løbe, springe og kaste dig ud i atletikkens discipliner med andre unge på din alder.

I Sparta kan vi tilbyde træning i flere ungdomsgrupper fra 6-19 år. Se alle grupper her.

Et godt træningsmiljø er vigtigt for os. Vi vægter kvaliteten i træningen og det sociale sammenhold på holdene højt. Derfor har vi inddelt vores ungdomsaktive efter alder og antal træningsgange pr. uge. Målet med denne struktur er at skabe de bedste forudsætninger for vores ungdomsaktive til udvikling af deres formåen.

 

Vi træner i grupperne 6-7 år, 8-9 år, 10-11 år, 12-13 år, 14-19 år ligesom vi har et ungdomsmotionsløbehold for 10-15 år.

 

6-7 år og 8-9 træner 1 gang om ugen

10-11 år træner 2 gange om ugen

12-13 år træner 3-4 gange om ugen

Ungdomsmotionsløbeholdet træner 3 gange om ugen

14-19 år træner 5-8 gange om ugen

 

Der er desværre pt. lukket på alle vores børne- og ungdomsatletikhold – der er dog stadig få pladser på vores ungdomsmotionsløbehold.

 

For at komme på ventelisten tryk her

 

Udover den daglige træning tilbyder vi naturligvis deltagelse i stævner både i Danmark og i udlandet. Faktisk vægter vi deltagelsen i stævner højt, så man skal deltage i et par stævner om året for at være med i Sparta. Vi har også et regelsæt om egenbetaling ved udeblivelse fra stævner m.v. – se det her.

 

Sparta er en aktiv klub, der kræver aktive børn og forældre. Det betyder bl.a. at vi har behov for, at forældre bakker op om vores stævner og arrangementer og giver en hånd med både til vores egne stævner, og når vi får hjælpertjanser til andre stævner. Hvis man som forældre ikke bakker op, så kan vi slet ikke køre stævnerne på det niveau, som forventes af Sparta. Ingen hjælpere ingen stævner og det kan derfor være nødvendigt at trække de unge ud af stævnerne.

 

Vi laver også en masse andre ting. Eksempelvis er det ungdomsafdelingen der afvikler Mini Maraton, ungdommens årsfest (præmiefest), julehygge, fastelavn og sommergrill.

Træningen foregår som hovedregel på Østerbro Stadion eller i Sparta Hallen, men vi benytter også salen i Idrætshuset, Langelinieskole samt Nørre Fælled Skole.

 

I Sparta skal man være indstillet på træning flere gange om ugen, og træningen skal passes. Så hvis man allerede nu ved, at det ikke kan lade sig gøre, så er Sparta måske ikke den rigtige klub for jer.

 

For mere information kontakt da vores atletikchef

Charlotte Beiter Bomme, [email protected]